keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Lemppareita!

Moikka! Muistatteko mut. :) Täällä vielä ollaan vaikka hetki on elelty hiljaiseloa. Aloitan vuoden alussa työt ja kaiken liikenevän ajan olen nyt ommellut sillä en todellakaan tiedä miten paljon minulle jää töiden alettua aikaa harrastaa, se jää silloin nähtäväksi. En ole siis myöskään ehtinyt koneelle näitä esittelemään ja kuten tiedätte, kuvien ottaminen on tuskaista kun valoa ei vain ole. Nyt päätin kuitenkin kuvia ottaa laadusta huolimatta sillä pimeys ei hetkeen ole kuitenkaan loppumassa.

Sain vihdoin ja viimein Verson puodista sokerihiiriä. Olen tätä kangasta etsinyt tuhottoman kauan joustofroteena mutta nyt sain sitä vihdoin joustocollegena.Tein sokerihiiristä nappilistapaidan johon väkersin napinlävet nappeineen. Napinläpien ompelu on itselleni aika tuskaista mutta yritetään selättää nyt sitäkin mörköä.  Paitaan sopivat aiemmin tekemäni raitaleggarit aika mainiosti myös.

Eurokangas myi jokin aika sitten palalaareissaan digitrikoita joista osa sattui olemaan lastenvaatemerkki Molon kankaita. Olin yksi onnekkaista ja sain palasen laadukasta ja kaunista Molon digitrikoota ja sitä pari palaa muiden ompelijoiden kanssa vaihtamalla muutaman muutaman muunkin molon kuosin itselleni. Ilveksestä riitti juuri ja juuri etu- ja takakappaleeseen, enempää ei olisi edes tarvittu. :) Tykkään näistä molemmista ihan hirveästi. Näistä tuli lempparipaidat tässä koossa. :)

Kaavoina olen käyttänyt hyviksi todettuja vakiokaavoja. Sokerihiirissä slimmi Ottobren Mint lisättynä nappilistalla ja raglan on Ottobren Papana. Leggarit OB:n ruusunpunat.

6 kommenttia:

 1. Nättejä on :) Miekin sain vihdoin turkoosia hiirulaista, paketti odottaa postissa! Saa nähdä tuleeko yhtä hyvää jälkeä kuin siulla :) tsemppiä vapaiden loppukiriin ja töiden alkuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tsempeistä! :) Tällä hetkellä on sellainen "pakko ompelu" kausi, on ommeltava kun ei tiedä koska sitä saa seuraavan kerran tehdä. :) Turkoosi hiirulainen on niin ihanaa! Alunperin tarkoitus oli tehdä siitä jumpsuitti mutta kangas osoittautui vähän turhan ohkaiseksi siihen tarkoitukseen. Paita tosin oli hieman tarpeellisempikin. :)

   Poista
 2. Tosi kivoja paitoja! Itse jäin ilman molon kankaita. Harmi, mutta onpahan noita kankaita odottelemassa ompelua ennestäänkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enpä itsekään niitä varsinaisesti olisi tarvinnut. :D Mutta on ne kyllä tosi kivoja ne muutamat palat joita sain. :)

   Poista
 3. Ihanat paidat! Sokerihiiristä itsekin kovin tykkään.
  Tsemppiä töiden alkuun, itselläni sama edessä vuoden vaihteessa ja koneet on käyneetkin siihen malliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On se kyllä iso muutos entiseen. Ei mikään kaivattu vaan enemmänkin kauhulla odotettu mut pakollinen..

   Poista