maanantai 22. joulukuuta 2014

Kuokkavieraat ja lohikset


Tilasin Viljamin puodista pienen ylläripaketin josta paljastui kaikenmoisia herkkuja. Pienemmät palat tuhosin heti jotta ehdin saada niistä vaatetta pojalle ennenkuin jäävät liian pieniksi paloiksi. Sekä kuokkavieras-trikoo että pallot on molemmat Viljamin puodista. Housut olen tehnyt aiemmin EK:n joustocollegesta.


Rakastan nappilistoja poikien vaatteissa. Tämä on toteutettu valenappilistana. (Silitystä olisi toki voinut harkita ennen kuvan ottoa mutta kun aurinko pilkistää kahden minuutin verran ei siinä juuri muuta ehdi kuin napata kameran käteensä ja ottaan ensimmäisen paidan pyykkitelineeltä kuvaksen alle.)

Poikien kuosivaatteissa tulee helposti yökkärifiilis mutta tämä paita ei päällä onneksi yöpaidalta tunnu vaikka vähän sitä pelkäsin. :) Vaalea väri nyt muutenkaan ei ole ihan paras mahdollinen värivalinta vajaa puolitoistavuotiaalle pojalle mutta kuokkavieras on niin vastustamaton kuosi että otin riskin. :)


Aiemmin syksyllä ostin Majapuun avoimista ovista tätä lohistrikoota ja ommeltukin tämä on jo aikaa sitten. Tätä on monessa muussa blogissa jo nähty eri väreissä mutta tätä moniväriä en ole kovinkaan paljon nähnyt. Tätä kangasta oli ostettava viime avoimista ovista myös toisessakin värissä vaikka yleensä tulee vältettyjä samojen kuosien ostoa. :)Eilen tein viimeisen joululahjan. Nyt on hieman puhti pois sillä tämä viimeinen oli se isotöisin projekti, tai eniten ainakin aivonystyröitä kuormittava. :D Siitä enemmän myöhemmin, nyt koitetaan malttaa pysyä ompeluhuoneesta pois ja aloittaa saumurisilpun siivoaminen pois nurkista jouluksi. ;)

3 kommenttia:

  1. Ihania! Mä en ole vielä uskaltautunut tilaamaan yhtään ylläripussia, vaikka niitä monessa puodissa onkin tarjolla. Ehkä rohkaistun joulun jälkeen, jos löytyy vaikka tarjouksesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jade! Tämä oli itseasiassa ensimmäinen tilaamani ylläripussi. Tämä oli keskovertoa pienempi ja edullisempi joten uskalsin ottaa riskin. Yleensä epäröin ylläripussien kohdalla paljon, harvan liikkeiden kaikki kankaat iskevät vaikk onhan niitäkin liikkeitä muutama. :)

      Poista