perjantai 26. joulukuuta 2014

Digihauvat

Poikani on sen ikäinen että saan pukea hänen päälleen sellaisia vaatteita kuin minä haluan. Vielä ei protestoida eikä sen kummemmin myöskään esitetä toiveita vaatteista. Pikku-ukko sattui kuitenkin näkemään Eurokankaan uusista digitrikoista kuvan ja koiratrikoo aiheutti välittömän reaktion ja siihen ihastuttiin päätä pahkaa, sattuneesta syystä. :) Niinpä minä hellyin ja sitä hänelle hain vaikka se olisi muuten jäänyt ehkä ostamatta. Mutta mitä tehdä siitä ettei kuosi menisi ihan överiksi ja mikä vähän kesyttäisi aika täyttä kuosiasetelmaa? Tällainen siitä tuli.


Punaisen värin hihoihin nappasin yhteensopivaksi muutaman koiran rusetista ja pannasta, koitin välttää yhdistämästä pelkästään aina vain sitä mustaa. Raglaneissa tereet ja etukappaleessa valenappilista.


Lapsi tykkää ja niin tykkään muuten minäkin. Tämä on taas niitä hetkiä kun kangas herää eloon ja lopputulos on paljon kivempi mitä aluksi meinasi. :)

Housut on muuten Ratian housut, kokoa 104cm meidän 80cm pitkällä pojalla, pitkät lahjeresorit vain kääräistynä kaksinkerroin. Näitä voi kutsua jo pitkäikäisiksi. :D

4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää! Ei pakalla kangas kyllä houkuttaisi mutta valmiina ihan hieno. Minä myös tajusin että nyt voin vielä tehdä mitä haluan mutta jonkun ajan päästä ei välttämättä saa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pitää kyllä ottaa ilo irti siitä että saa itse päättää lapsen vaatteet. :) Itse ainakin yleisesti olen vähän huono inspiroitumaan kovin tarkoista toiveista mutta pojan halutessa varmaan nekin onnistuu. :)

   Poista
 2. Digiprintit on niin levottomia, että kaipaavat jotain yksiväristä mun mielestä kaveriksi näyttääkseen hyvältä. Tässä paidassa on erityisen kiva yhdistelmä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SaarA! Tämä itsessään oli sellainen kangas etten olisi voinut kuvitella tekeväni koko paitaa samasta kankaasta. Muutaman digiprintin olen kyllä nähnyt niinkin että ne toimivat ilman kangaskaveria vaikka harvassa sellaiset kyllä ovat. Usein menevät liian levottomiksi. :)

   Poista