maanantai 14. heinäkuuta 2014

Vihreä haastesetti.



Osallistuin ompeluhaasteeseen jossa tällä kertaa tilattiin yllätyskangas ja siitä sitten parissa tunnissa piti jotakin ommella. Tuo vihreä trikoo sieltä sitten tuli. Trikoossa oli valmiiksi painettuna tähti toiseen reunaan ja batman toiseen. Aluksi kangas ei oikein sytyttänyt ja meinasinkin jättää kokonaan toisen kuvan käyttämättä mutta loppujen lopuksi tuli tästä yksi lemppariseteistä.



 Itse haasteeseen tein housut tähtipainatuksesta ja lisäksi mustan paidan vihreillä tähtineppareilla jotka sattuivat löytymään ihan omista varastoista jo valmiiksi. Mustaa ei muuten tunnu juurikaan lapsille kaupoista löytyvän. Itse tykkään yhdistää mustaa kirkkaisiin reippaisiin väreihin ja kaiken lisäksi sehän on paras mahdollinen väri likaantumisen suhteenkin. Ja mustahan on aina tyylikäs. ;)




Tämän puolen trikoosta meinasin aluksi jättää kokonaan käyttämättä sillä se ei vain miellyttänyt omaa silmää mutta saatuani tähtisetin valmiiksi, päätin tarttua tähän haasteeseen samantien. Onneksi, sillä valmiina tästä tuli tosi kiva ja varsin käytettävä paita. Harmi ettei tähän tullut enempää kasvunvaraa mutta eiköhän tämä vielä hetken mene. Paidassa on valehihat poistamassa liiallista vihreyttä. Näköjään olin myös liian innoissani valokuvia ottaessani sillä olin unohtanut nimikoimisen ja kokolapun kiinnittämisen kokonaan. Noh, sen ehtii kyllä myöhemminkin.

6 kommenttia: