keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Rattaiden istuinsuojaJokainen voi kuvitella, ettei vaunut ole se mukavin paikka oleilla kesähelteillä. Kaiken lisäksi poika nukkuu vaunuissa päiväunensakin ja saimmekin kerta toisensa jälkeen noutaa päiväuniltaan herävään, vaippasillaan nukkuvan hikinakin joka selkeästi oli herännyt epämukavaan oloonsa. Pakko oli keksiä jotain helpotusta pienen oloon kun sisällä nukkuminenkaan ei ollut vaihtoehto.Mittailin rattaista kaavan ja ompelin kasaan puuvillaisen suojan. Halusin tämän istuvan napakasti ja pysyvän hyvin paikoillaan joten tein suurinpiirtein saman mallin mukaan mitä rattaiden alkuperäinenkin pehmuste on. Ulkoreunat huolittelin vinokantilla ja tuolla selkänojan takana on kuminauhakuja.Suoja on käännettävä ja toisella puolella on farkkua. Samalla kun farkku näyttää hyvälle, tukevoittaa se myös lakanavahvuista puuvillaa. Tein myös uudet ohuemmat ja pidemmät suojat olkahihnoille, sopii väreihin ja helteille paremmin.


Eihän tämä helteitä karkota mutta oleilu- ja nukkumismukavuutta se on selkeästi lisännyt kun materiaali ei ole niin hiostava. Unohtamatta tietenkään sitä miten pilvikuosi nyt vaan on yksi kestosuosikeistani. :)

4 kommenttia:

  1. Onpa hienoja ja varmasti käytännöllisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Nämä ovat kyllä käytössä olleet tosi kätsyt. Pojan on huomattavasti mukavampi nukkua päikkäreitään iho puuvillaa vasten kuin rattaiden hiostavaa ja epämukavaa, vaikkakin teknisesti varmasti hyvää, kangasta vasten. :)

      Poista