lauantai 12. heinäkuuta 2014

Maksimekko

Kun kaupoista ei löydy sopivaa maksimekkoa, täytyy se tehdä itse.Mallia otettu vanhasta topista ja siitä reilusti muokattu. Kankaassa on ihana geometrinen kuosi, tykkään tosi paljon. Materiaali oli jännä, tosi paksua jotain sekoitetrikoota. Mukava se on silti päällä vaikka sitä aluksi hieman epäilinkin. :)

17 kommenttia:

 1. Tosi kaunis ja ennen kaikkea särmä ja katu-uskottava mekko!

  VastaaPoista
 2. Jäätävän ihana! Oma maxini meni ihan pilalle, ja uutta kivaa kangasta ei ole löytynyt. Tässä on mahtava kuosu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannariina! :) Pieleen menneet jäävät ainakin itselle aina kummittelemaan mieleen. Hermot menee niin ettei huvita edes koskea tuotokseen mutta teen uusinnan kunhan aikaa on kulunut ja pää lakannut höyryämästä, menee siinä sitten viikko tai vuosi tai enemmänkin. :) Toivottavasti löydät jonkin kivan kankaan ja pääset uudelleen hommiin! :)

   Poista
 3. Eilen juuri kiersin kauppoja etsien maksimekkoa, mutta ei löytynyt. Kyll mä tällaisen olisin ostanut jos olisi kaupan valikoimissa ;) Todella kaunis.

  VastaaPoista
 4. Mielettömän kaunis! Mahtava tuo kangas, sopii hurjan hyvin maxiin sekä sinulle. Mullakin on maximekko villitys, mutta pakko ommella itse kun, metrin hukkapalana kauppojen tarjonta on yli-yli pitkää. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos NorppaStiina! Tiedän kyllä tasan tunteen, jokainen mekko on liian pitkä, sopivaa vaan ei tule vastaan! Lisäksi monessa helma on todella leveä ja hulmuava ja itseäni se vaan lyhentää ja leventää. Ei sovi vaan sellaiset mulle. :)

   Poista
 5. Ihana mekko!!

  VastaaPoista
 6. Ihan huikee!! Malli on tosi kaunis ja sopii sulle loistavasti ja tuo kangas.. *LÄÄH...* :)

  VastaaPoista
 7. Wau, tää on ihan mielettömän upea ja istuu kuin nakutettu! Niin kuosi, kuin mallikin on tosi kaunis.

  VastaaPoista