perjantai 25. heinäkuuta 2014

Tähtihaalari


Tämän haalarin olen itseasiassa tehnyt kerran aikasemminkin, täällä, eri värisenä. Tämä meni vauvakaverille koossa 86cm mutta voi olla että joudun omallekin pojalle vielä uuden tekemään. Tykkään tästä mustavalkoisesta yhdistelmästä tosi paljon. 


Settiin tuli vielä lippapipo samasta tähtikankaasta ja huivi, ne vain unohdin kuvata.

Miehen loma sekä nämä ilmat on hieman syöneet ompeluja sillä en halua linnoittautua ompeluhuoneeseen päiväksi. Jotain on kyllä valmistunutkin, lähinnä perustoppeja itselleni, mutta kuvat ovat jääneet niistä ottamatta kun ne tulevat suoraan paininjalan alta käyttöön. Yritän tällä hetkellä muokkailla MIW-kaavaa omille mitoilleni sopivaksi mutta se onkin sellainen haaste että  vie tovin ja näköjään monta  yritystä ja erehdystä. Toivottavasti työ lopulta palkitsee ja saan muokattua luottokaavan itselleni. :)

4 kommenttia:

 1. Suloinen haalari, yhdistelmä toimii loistavasti :) Miw vaati miullakin oman aikansa, ja vaikka jotkut jutut onnistuu sillä hyvin, niin aina välillä tulee takapakkia. Hyvä kaava kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannariina! :) Nyt kun alkaa pikkuhiljaa olemaan jäppisen vaatetus kunnossa pitää jälleen ryhtyä Miwin kimppuun. :)

   Poista
 2. Kiva kaikessa yksinkertaisuudessaan :)

  VastaaPoista