sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Tuomas-juna

Pari päivää jouluun ja minulta on kielletty joulusiivous. Rentouttavaako? Ehkä voisi kuvitella niin mutta siltä se ei kuitenkaan tunnu. Hätä keinot keksii ja päästetään tänä vuonna itsemme vähän helpommalla. Laatikot saa ostettua, valoja himmennettyä ja lahjat ovat viime silausta vaille valmiina. Kyllä tämä tästä.
Koska ompelua ei mielestäni kuitenkaan voi luokitella fyysisesti kovin raskaaksi, varsinkin kun sen tekee vähän kerrallaan, sain tehtyä pienen miehen eräs aamu kovin iloiseksi.


Löysin jokin aika sitten Jättirätistä yllätyksekseni Tuomas veturi trikoota. Pohjaväri ei ihan miellyttänyt ja materiaalikaan ei jousta mutta kuvat olivat sopivan kokoisia ja selkeitä leikattavaksi. Niinpä kaivoin punaraidallista trikoota, kiinnitin kuvan kaksipuolisella liimakankaalla kankaalle ja tikkasin ympäri. Loppu onkin peruspaitaa. :)


Pieni mies oli aamulla sanaton ihastuksesta ja sain liikuttavat kiitokset ennen kuin olin saanut edes omia silmiäni auki. <3

 Housut olen tehnyt joustocollegesta Mock denim-kaavalla jotka olen pienentänyt kokoon 92cm. Todella kiva malli, vähän reilu mutta saa ollakin. Paita on hyväksi todetulla Raide-kaavalla tehty.

Joululahjoihin palailen vasta joulun jälkeen mutta siihen asti

Ihanaa ja rauhallista joulua kaikille!    

12 kommenttia:

 1. Aivan ihana paita! Jätti-rätistä tekee tosi hyviä löytöjä välillä. Olen myös käyttänyt Mock denim kaavaa, saa kivasti muokattua kapeammaksi myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jättirätti kyllä yllättää aina välillä ja pakkojen välistä löytyy helmiä. :) Mock denim on kyllä kiva kaava, pitääkin kokeilla vielä kaventaa vähän niin istuisi vielä paremmin. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Hannariina! :) Ja parhainta vuotta 2016 sulle! :)

   Poista
 3. Aivan mahtava paita ja mikä löytö tuo kangas!

  VastaaPoista
 4. Onpa reipas ja raikas setti! Rauhallista joulua sinnekin :)

  VastaaPoista
 5. Huippu tuo paita! Ja ihanat poseeraukset mallilla (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Julia! :) Malli yllätti pysymällä hetkisen paikoillaan ja jopa poseeraamalla juuri niinkuin kuuluukin. :D

   Poista