sunnuntai 31. elokuuta 2014

Paitamania


Kun helteet lakkasivat ja oli yhtäkkiä aika siirtyä pitkähihaisiin, tuli minulle pienoinen paniikki tajutessa että lähes kaikki paidat olivat jääneet pieniksi. Niinpä niitä on nyt tullut tehtyä urakalla. Housuista menee vielä hetken pienempi koko joten niissä menevät vielä vanhat mutta enköhän pääse housu- ja haalariompeluihinkin pian kunhan paitamanialtani ehdin. :)

Mustassa hupparissa kaavana Ottobren Lakritsi. Suht leveää mallia joten seuraavia saakin hieman kaventaa, muuten tykkään. :)

Nämä peruspaidat olivat myös Ottobren kaavoilla mutta enpä tähän hätään muista millä. Hihoihin tein kaksoineulolla ompeleen ja pitkän taitteen jotta näissä olisi kasvunvaraa pidempään ja näyttää siistiltä käännettynäkin. Ihanaa tuo Metsolan piratetrikoo!

Luulenpa että ainakin tämä syksy mennään pääosin paidoilla ja bodyt saavat väistyä. Katsotaan sitten talvella onko tarvetta saada selkää paremmin piiloon. Paita on vaan niin paljon helpompi pukea pienelle ikiliikkujalle joka ei malttaisi hetkeäkään pysytellä paikoillaan. :)


Viimeiseksi myös tämä jo aikoja sitten tehty mutta esittelyiltä unohtunut. Tämä meni vauvalahjaksi siskonpojalle ja kankaana on Majapuun herkullinen siilikuosi.


2 kommenttia:

  1. Ihania manian tuotoksia ;) Tuo ylin huppari on mielettömän ihana! Miulla on kaappi täynnä kirjavia kuositrikoita muksun vaatteisiin varattuna, mutta jotenkin ne nyt tökkää. Tuommoiset hillitymmät on tosi mainioita, raitakantit tuo just sopivasti näköä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannariina! :) Mulla on ihan sama juttu, juuri kun olen hamstrannut kuosikankaita kaapit täyteen tuli kuosiähky ja mieli tekisi tehdä jotain simppeliä, raitaa, yksiväristä twistillä jne. Päätin kuitenkin että pakko ommella niistä kuosikankaista mitä oon hankkinut koska luopuakaan en niistä raaski enkä loputtomiin viitsisi niitä hillota kaapissa. Välillä voi sitten tehdä hillitympää kun on hankittuja varastoja saanut hieman kulutettua. :)

      Poista