perjantai 29. elokuuta 2014

Pesukarhukaveri

Tämä Selian pesukarhutrikoosta ommeltu paita on esiteltävä ihan ensimmäiseksi. Tästä tuli ihana! Pelkäsin kangasta tilatessani pesukarhun olevan liian iso näin pieneen paitaan mutta onneksi otin riskin sillä tästä tuli juuri sellainen kuin toivoinkin.  


En tiedä mitä tuossa keskimmäisessä kuvassa tapahtui värien osalta mutta livenä paidan väri vastaa enemmän ensimmäistä ja viimeistä kuvaa. Hihatkin ovat kuvissa aivan liian pitkät ja lyhensin ne sopivimmiksi heti kuvien oton jälkeen. Laitan usein hihanpituutta enemmän kuin tarvitsisi sillä lyhentäminen on aina helpompi juttu kuin pidentäminen ja yleensä saankin korjailla hihapituutta vielä viimeiseksi.Olisihan tuossa mittanauhakin mutta omasta mielestäni sovitus on aina varmin tapa saada oikean mittainen. :)

4 kommenttia:

 1. Tää on niin söpö! Tuo kangas on ihanaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maisku! Pesukarhu on ihan supersympaattinen. Pieni pala kangasta vielä jäikin ja nyt varmaan hilloan sitä hamaan tulevaisuuteen kun en uskalla kajotakaan viimeiseen palaan. :D

   Poista
 2. Ihana paita, kauluksen malli on tosi kiva! Itsekin hämmästyin kuvion suurta kokoa, mutta tässä toimii tosi hyvin :) Mihinhän olen oman palani jemmannut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannariina! Aluksi minäkin mietin että mitenhän saan nätisti tuon kuvion kulkemaan mutta pesukarhu oli juuri sopiva 80cm paitaan, tuli ihan lempparipaita! :)

   Poista