perjantai 2. toukokuuta 2014

Hurmurihaalari

Olen metsästänyt tätä kangasta kissojen ja koirien kanssa vaikka kuinka kauan. Lämpenen ihaniin kuoseihin aina liian myöhään jolloin ne ovat jo loppuunmyytyjä. Tuurilla niitä sitten jostain saattaa lopulta löytyä, tai olla löytymättä. Tällä kertaa kävi tuuri. :)


Tästä haalarista tuli ihana! Harmi vain että kangasta oli niin nafti pala ettei haalarissa ole juurikaan kasvunvaraa. Heti tämän valmistuttua aloinkin surkuttelemaan että tämä joskus jää pieneksi. Ei auta kuin ahkerasti käyttää ja ehkä pidentää lahkeiden resoreita jos vain selän pituus riittää.
Kaavana jälleen kerran Villikko, jota olen hieman muokkaillut. Se on vain niin mahtava kaava jonka kanssa tuntuu onnistuvan kerta toisensa jälkeen.

Mitäs tykkäätte uudesta bannerista? Siitä kunnia kuuluu mun miehelle joka sen väsäsi. Tykkään ihan hirveästi! :) 

4 kommenttia:

  1. Hieno banneri, tosin en tiedä, millainen vanha oli, kun nyt vasta eksyin blogiisi :) Hienoja käsitöitä sinulla täällä, taidankin jäädä seurailemaan niitä ihan vakituisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krista! Ei mulla ollut aiemmin juuri minkäänlaista banneria joten kaikki mahdollinen on edistystä. :) Kiva kuulla että tykkäät! Tervetuloa seurailemaan. :)

      Poista