maanantai 26. toukokuuta 2014

Siksak-setti

Huh hellettä! Täytyy sanoa ettei koneen äärellä istuminen ole ollut etusijalla näillä keleillä mutta nythän se lupasi viilenevää säätä. Juuri nyt kun kesävaateprojekti alkoi näyttää hyvältä. :/ Mutta eiköhän ne lämpöiset kelit sieltä vielä tule!

Tämä siksak-setti hieman karkasi käsistä. Alunperin facebookin ompeluryhmän ompeluhaasteeseen tehty lyhythihainen paita sai kaverikseen haaremihousut, siihen vielä paidan ja lopuksi vielä polvimittaiset housutkin. Se on parasta kun saa antaa mielen viedä ja tehdä juuri sitä mitä sillä hetkellä huvittaa. ...tosin aamulla herätessä saatan miettiä että kannattiko ommella pitkälle yöhön. ;) Kuvion t-paitaan painoin Emon kangasväreillä.
Haaremihousujen kaava on OB:n crawl & roll, jota loppujen lopuksi kavensin haaroista rankalla kädellä. Paidat on molemmat tehty Lil´darling kaavalla muokattuina ja mustat housut Summer Sea kaavalla. Mustiin housuihin tein pitkän lahkeensuuresorin trikoosta jonka saa kätevästi muunneltua polvimittaiseksi tai nilkkapituiseksi.

Vaikka monista kuviokuoseista pidänkin niin on myönnettävä, että nämä hillityt setit yksinkertaisilla kuvioilla nousevat tällä hetkellä lemppareiksi. Ja mustan kanssa ei voi pieleen mennä. :)

Vielä ehtii osallistua ARVONTAAN!

4 kommenttia:

  1. Erittäin toimiva setti! Miulla jäi just tuota harmaata siksakkia jämät, joten sain hyvän inspiksen siulta, kiitos :) Ja tuo kissakin on mainio, kehtaisinkohan apinoida ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hannariina! :) Apinoi vaan, savasta varmaan löytyy vielä sabluunakin sille. :)

    VastaaPoista
  3. Kivat setit ja monikäyttöset :) Kivanmalliset noi housut ja hauskat noi samasta kankaasta tehdyt hihat :)

    VastaaPoista