lauantai 3. toukokuuta 2014

Mustaa ja keltaista

Olen vihdoin ja viimein saanut ommeltua pois laatikon pohjalta näitä ufoiksi uponneita. Tämäkin haalari on ollut  mielessä jo kauan, leikattuna kuukauden päivät ja nyt sain sen vihdoin ommeltua valmiiksi. Inspiraation lähde on helppo tästä tunnistaa jos tykkää lastenvaatemuotia seurata. :)Haalarin teko oli aikamoinen aivopähkinä. Ennen tekoa tokaisin miehelle että mitähän tästäkin tulee, ei varmaan yhtään mitään muuta kuin hermojen menetys, mutta lopputulos palkitsi. Siitä tuli paljon parempi mitä aluksi ajattelin. Silläkin uhalla että muutin suunnitelmia kesken teon ja päätin tehdä haalarista kokonaan vuoritetun. 

Eihän tämä näissä kuvissa enää puhdas ole, sehän on selvä. Haalari meni käyttöön kirjaimellisesti suoraan paininjalan alta.Haalarin päälikangas on joustocollegea ja vuori trikoota. Tästä tuli mielestäni sopivan lämmin kun college ei ole paksuimmasta päästä ja trikookin on tarpeeksi kevyttä. Menee sitten kesällä illan viiletessä ja nyt pojan touhutessa lattialla. Alavaraan laitoin nepparin että kaulus pysyy kuosissa leikin tiimellyksessä.

Tästä tulin kaiken vaivan arvoinen ja kasvunvaraakin tuli sopivasti jollei poika ota yhtäkkistä kasvupyrähdystä. Tekisi mieli lähteä samantien ompelemaan toista samanmoista mutta eiköhän jumpsuitit nyt jo riitä tässä koossa. Sen sijaan kesävermeiden tekoon olisi syytä alkaa jo asennoitua. :)

11 kommenttia:

 1. Tosi särmä, tyylikäs ja mukavan näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi! Mukava tuo varmasti onkin päällä, trikoovuori tekee siitä extrapehmeän. :)

   Poista
 2. Ihana tämä! Mietin omaankin tuota nepparia tuonne, mutta jätin kuitenkin väliin. Ehkä täytyy seuraavaan laittaa! Tämän tekoon tosiaankin tarvittiin aivoja. :D Keltainen ja musta, namm! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps. jään kyllä lukijaksi seurailemaan, millaisia ihania ideoita täältä vielä löytyykään! :)

   Poista
  2. Kiitos Iina! Neppari pitää tuon alavaran kivasti paikallaan ja samalla kauluksen ojennuksessa. Tietysti jos kangas on erilaista niin voi ehkä pysyä ilmankin. :) Musta-keltainen ja harmaa-keltainen on mun addiktioni. Toimii vaan niin hyvin yhdessä. :)
   Tervetuloa seurailemaan! :)

   Poista
 3. Ihana, kivan yksinkertainen ja keltanen antaa kivasti särmää.

  VastaaPoista
 4. Tosi tyylikäs, musta ja keltainen on oiva yhdistelmä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannariina! Mä olen pärähtänyt nyt ihan totaalisesti keltaiseen. Pitää toppuutella itseään ettei kangasvarastot pursua sitä yli. :)

   Poista
 5. Ihana! Musta ja keltainen toimii aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo on totta, mustalla ja keltaisella ei juuri vikaan voi mennä. :)

   Poista