tiistai 22. huhtikuuta 2014

Farkkulätsä

Kesälätsä jäpikälle ohuesta, hieman joustavasta farkusta. Leikkelin lätsän muutama vuosi sitten tekemistäni, käyttämättä jääneistä legginseista. Yhdestä lahkeesta sai juuri sopivasti yhden lätsän tehtyä.

Kangaskaupasta bongasin samaa kangasta vielä pakalta enkä voinut vastustaa kiusausta ostaa sitä. Kangas on niin ohutta ja pehmoista että siitä saa täydellisen kesähaalarin pojalle. Vielä kun saisin rauhoituttua koneen ääreen sen verran että saan tekeillä olevat projektit pois alta ja ryhtyä pojan kesävermeiden tekoon.  

Tämä lätsä on tehty samalla kaavalla kuin aiemminkin tekemäni lätsä.

14 kommenttia:

 1. Onpas kiva! Onko kaava oma vai löytyääkö sen jostain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kaava on oma, tässä linkki vielä aiempaan :) http://madebyulma.blogspot.fi/2014/04/latsa.html Lupasin aiemmin harkita että laittaisin kaavan ja ohjeen jossain vaiheessa blogiin kunhan saan aikaiseksi. :)

   Poista
 2. Tämäkin niin hieno! :) ja kätevää, kierrätystä! Mullakin kahdet äitiyshousut lätsäkokeiluihin silputtu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos -E! :) Tulipahan niillekin legginseille lopulta käyttöä etten ole turhaan marinoinut niitä kaapissa. :) Mutta nythän mulla on taas metri samaa kangasta lisää kun siellä kangaskaupassa menin käymään. :D Mäkin olen muuten säästellyt eräitä rikkoontuneita äitiyshousuja jos niitä joskus vaikka tarvitsis. Hyvää matskua vaikkei omaa käyttöä kestäneetkään :)

   Poista
 3. Tosi kivannäköinen lätsä =)
  Minulla on kasat kierrätysfarkkua ja niistä olisi tarkoitus lätsiä tehdä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hellu! :)
   Mullakin vanhojen farkkujen pino tuolla kasvaa ja niitä säästelen johonkin isompaan projektiin. :) Voi olla että jossain vaiheessa pitää vaan ryhtyä tuumasta toimeen. :)

   Poista
 4. Tosi tyylikäs lippis, kaunis kangas!

  VastaaPoista
 5. Ihan tosi hieno! Tästä inspiroituneena pakko tehdä omallekin pojalle lätsä. Aiempi lippiskokeiluni meni vähän mönkään mitoituksen suhteen, pitää tehdä pienempi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannariina! Mullakin vasta kolmas onnistui niin että siitä tuli käyttökelpoinen. Vaikka tuntuu siltä että aina löytyy jotain paranneltavaa. :)

   Poista
 6. Komea on. Oletko laittanut vuorin vai miten olet sisäosat siistinyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei ole vuorta, olisi tullut kesäksi turhan kuuma vuoren kanssa. Olen huolitellut reunan ja kääntänyt sisään.

   Poista