torstai 17. huhtikuuta 2014

Lätsä

Halusin pojalle lätsän. Löysinkin sellaisia muutamasta kaupasta mutta enemmän halusin kuitenkin tehdä sen itse. Kyllä te tiedätte sen "mähän osaan tehdä tämmöisen itsekin" fiiliksen. :) Kolmen lätsän ompelemisen se vaati että sain viimeisimmän onnistumaan. Piirsin ja muuttelin kaavoja koko ajan joten seuraavan, tai seuraavien, ompeleminen on jo helpompi rasti. :)

Tämä on toiminut nyt kauppareissulätsänä, sillä näille keleille se on turhan vilpoinen ulkoilukäyttöön. En voinut vastustaa kiusausta laittaa pompulaa päälaelle vaikka se onkin lämpimimmillä keleillä vähän hassu. Noh, saahan sen aina pois mutta toistaiseksi saa se kuitenkin keikkua mukana. :)

10 kommenttia:

 1. Oi että upea! Mitä kangasta tuo on? Mulla on kaks lätsää tehtynä ja toivon että kolmas jo onnistuu hyvin, aina pitää vähän viilata kaavoja että tulis hienompi ;) Ja tuo tupsu on ihana lisä tuossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kangas on vahvaa, vähän kiiltelevää puuvillaa. On kyllä niin totta että aina löytyy jotain viilattavaa että saa kaavoista vielä paremman. Ja sitten päälle vielä se että toiseen päähän sama kaava ei sitten istukaan niin hyvin joten aina saa olla muokkailemassa. :)

   Poista
 2. Tuo tupsuhan on piste i-kirjaimen päälle :) Ihana! Kun aloin lukemaan tätä juttua, toivoin ohjeita mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toinen on jo työn alla mutta voisin pistää korvan taakse josko jossain vaiheessa jotain ohjeita väsäisin. :)

   Poista
 3. Aivan valloittava lätsä ja näyttää istuvan erityisen hyvin nuoren miehen päähän. Tupsu tosiaan kruunaa kokonaisuuden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milmajohanna! Voi olla etten tuota tupsua raaskikaan ottaa pois vaikka hassu kesäkuumalla oliskin. :)

   Poista
 4. Tosi hieno ja erittäin katu-uskottava lätsä.

  VastaaPoista
 5. Tää on hieno! Hyvä että teit itse, paljo hienompi ku kaupan :) Tupsu kruunaa lätsän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ida!! Ja kaupanpäälle hyvä mieli vielä siitä että sai itse tehtyä. :)

   Poista