tiistai 18. helmikuuta 2014

Sokerikalloja

Hurahdin täysin sokerikalloihin kun näin kankaan ensimmäisen kerran. Niitä oli pakko saada, kahdessa värissä, pojalle ja itselleni. Tarkoitus oli valmiit ompelukset esitellä sitten samaan aikaan mutta koska pojan haalari on tiuhaan käytössä ja todennäköisesti puhki kulunut tai pieni siinä vaiheessa kun saan omasta kankaastani jotain tehtyä, on varmaan parempi hoitaa tämä nyt pois alta.Ompelin tätä kieli keskellä suuta ja purkaja oli tiuhaan käytössä. Pelkäsin että mokaan ja kangas menee hukkaan.


Hiippahupusta onnistuin tekemään vähän liiankin hiipan ja pystyn. Tämän kuvan oton jälkeen purin hupun ja leikkasin pyöreäksi. Nyt se on paljon parempi.
Kaavan pohjana on jälleen Villikko, johon lisätty huppu, resorit ja vetoketju.

12 kommenttia:

 1. Oi kuinka syötävän suloinen. Ja silti ärjyn miehekäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi! :) Pikku-ukolle äijävaatetta. :)

   Poista
 2. Ihana! Mulla odottaa pala vihreää itselle ja pinkkiä tytölle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kerttu! :) Mitä olit suunnitellut siitä tehdä itselle ja tytölle? Mä en ole vieläkään päättänyt mitä itselleni kankaasta teen. Legginssit oli aluksi tarkoitus tehdä mut nyt mietin hupparia. En varmaan lopulta uskalla edes leikata koko kangasta. :)

   Poista
 3. Vautsi, tää on aivan ihana! Toi kangas on niin söpöä ja sopii tähän haalariin täydellisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ida! :) Mä tykästyin tohon kankaaseen hirmuisesti. Yleensä pääkallot ei muhun niin iske kankaissa mut tää kangas oli vaan niin herkullinen väreineen ja kuvioineen. :)

   Poista
 4. Munkin varmaan pitäis korkata se pinkki kallo tuolta kasan pohjalta. Mutta nyt mä tarviin kyllä vihreätäkin. Mistäs mä sitä löytäisin. Tai sit me voitais kyllä adobtoida toi haalari meille, kun se ei enää mee teille. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käpysellä vielä oli tota vihreää kangasta ja mä jo mietin et pitääks mun hankkia sitä lisää seuraavaa kokoa varten. :D Tykkään siitä hurjasti! Katotaan onks siitä muutaman kuukauden kuluttua enää mitään jäljellä vai ollaanko me kulutettu se puhki. :D Eiköhän me voida sitä teille lainata sitten kun ei enää meille mene. :)

   Poista