tiistai 25. helmikuuta 2014

Nimikointimerkit

Tämä postaus on sponsoroitu. 

Sain mahdollisuuden kokeilla labelyourself.comin nimikointimerkkejä.  Tarjous ei olisi voinut tulla parempaan aikaan sillä vanhat merkkini alkoivat uhkaavasti huveta ja olin jo suunnitellut tilaavani uusia, sopivampia merkkejä.


Nimikointinauhat saa suunnitella valmiiden pohjien mukaan. Valittavina on kaksi eri nauhan kokoa, eri fontteja sekä mahdollisuus valita yksi tai kaksirivinen teksti. Fonttipohjat ovat valmiina, joihin saa suunnitella omat tekstinsä. Fonttivaihtoehtoja oli melko rajoitetusti. Valikoimista löytyi useampi samanhenkinen "perusfontti" sekä muutama kauno. Itse kuitenkin löysin mieluisan helposti.

Nauhan pohjavärin ja tekstivärin saa valita mieleisekseen ja värivaihtoehtoja löytyikin runsaasti. Nauhojen suunnittelu oli helppoa ja selkeää.  Merkkeihin on saatavilla myös yksinkertaisia kuvia mutta itse halusin jättää merkkini simppeliksi. Sivustolla on mahdollisuus esikatsella merkkiä ennen tilaamista joka helpotti merkin suunnittelua.


Labelyourself.comissa toimitusajaksi kerrotaan 7-14 päivää. Itse sain tuotteet noin viikon kuluttua tilauksesta. Tuotteet tulivat litteäksi pakattuina postilaatikkoon


Itse laitan merkit yleensä niskaan yhdessä kokomerkin kanssa mutta peitinpä näillä yhden mokakohdankin äskettäin. Kas tällä tapaa. :) 


Näistä jäi hyvä fiilis, merkit on laadukkaita, ne tulivat nopeasti  ja suunnittelu oli helppoa. Ainoastaan harmittamaan jäi se etten tajunnut tilata näitä samalla valkoisina vaikka meneehän nämä mustatkin valkoisissa kankaissa. Silti olisi kiva kuitenkin viilata vähän pilkkua. ;)

 

4 kommenttia:

  1. Hirveesti noi merkit muuttaa vaatteen olemusta. On Jotenkin niinkuin "siistimpiä". If you know what I mean. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän mitä tarkotat, ja se onkin yksi syy miks tykkään niitä käyttää. :)

      Poista