sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Saumaton haalari

Innostuin Miinullekon tekemästä haalarista niin että päässä alkoi raksuttaa. Muistin kätköistäni löytyvän putkessa olevaa trikoota ja huomasin sen olevan juuri sopivan levyistä koon 74 haalariin. Siitä se ajatus sitten lähti.
Eihän tämä haalari nyt täysin saumaton ole, mutta sivusaumaton ja etu- ja takasaumaton. Ainoat saumat ovat siis hihoissa ja resoreissa


Tähti on painettu Emon väreillä.


Kaavan pohjana käytin Ottobren Villikkoa jota sitten muokkasin.


Kasvunvaraa jäi juuri sopivasti ja tämän haalarin ei pitäisi ainakaan painaa ikävästi. Saadapa itsellekin samanlainen. :)

8 kommenttia:

 1. Todellakin! Saadapa itsellekin! Ihana haalari <3

  VastaaPoista
 2. Hieno haalari, tähdet kivoja :)

  VastaaPoista
 3. Upea haalari ja tuo neppilista... Mun ikuisuus to do -projekti ;) Pelkään nappilistoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! :) Toteutin ensimmäisen kerran nappilistan tällä tavalla ja keräsin hetken rohkeutta ennen kuin siihen ryhdyin. :) Yrityksen ja erehdyksen kautta sitten mentiin. Sain kuitenkin mokakohdan piilotettua niminkointinauhapätkällä ja sehän näyttää siltä kuin kuuluisi siihen. ;)

   Poista
 4. Hmm... Sä ehdit tehdä niin paljon kaikkia ihanuukisa, että mä luulen, et mun pitää tuoda mun laumani sulle sinne. Ihan vaan siksi, et tämäkin mama sais joskus hiukan ommeltua. :) Alkaa koneen päällä olemaan jo aikamoinen pölykerros. Osaankohan mä sitä enää edes käyttää.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tulee selkärangasta, ei ompelukoneen käyttöä pysty unohtamaan. :D On muuten ukkelin kasvettua alkanut munkin aikani tulemaan rajalliseksi. Päivät on nykyään sellasta tohinaa etten jaksa valvoa myöhään ja päivisin keskittymiskyky on kateissa kun tuntuu et hommaa on enemmän kuin ehdin tehdä ja poika vipeltää minkä kerkiää. :) Mut kyllä lauma otetaan vastaan milloin vain! :)

   Poista