torstai 24. helmikuuta 2011

Pussukoita ja muuta höpötystä

Täällä neulotaan joten valmiiksi saaminen kestää. Mieluiten neuloisin vaikka koko ajan mutta työ- ja opiskelukiireet häiritsevät harrastuksia ja tulevat vielä jonkin aikaa häiritsemään. Onneksi kuitenkin iltaisin on mahdollista hetkeksi istahtaa telkkarin ääreen neulomaan.

Keskeneräisinä tällä hetkellä on sukat ja töppöset. Huivin sain jo valmiiksi mutta se odottaa vielä pingotusta. Niin ja tietysti se virkattu matto on edelleen kesken mutta se on pannassa vielä toistaiseksi. Sain sen tekemisestä peukalovamman jonka lääkäri diagnosoi trigger thumbiksi. Kortisonipistos kuitenkin auttoi vaivaan ja nyt vain toivotaan ettei se uusiudu.Siinäpä syy miksi maton tekeminen ja ylipäätään virkkaus ei tällä hetkellä pahemmin kiinnosta. Kun maton teko sitten joskus tulevaisuudessa taas kiinnostaa, virkkaan sen varmuuden vuoksi kaksi numeroa suuremmalla koukulla.

Pari pussukkaa on jäänyt esittelemättä mitä aikaisemmin pussukkamaniassani tein.

Aikaisemmin tehdyt pussukat löytyvät täältä, täältä, täältä ja täältä. Näitä tulikin silloin tehtyä aikamoinen määrä ja moni niistä hakeekin vieläkin paikkaansa.

Olisiko muuten kenelläkään antaa ensikertalaiselle hyviä neuvoja pitsihuivin pingotukseen?

Kyllästyin vanhaan taustaan joten vaihdoin vähän valkoisempaan. Tarkoitus on vielä tätä hioa vähän vähemmän valkoiseksi mutta olkoon nyt tällainen alkuun. 

4 kommenttia:

 1. Hienoja pussuikoita:)
  Minä pingotan vanhan patjan päälle, varaa paljon nuppineuloja:)

  VastaaPoista
 2. Kiitti Lila! :)
  Mä alustavasti mietin että laittaisin sen petarin ja patjan väliin mutta mietin että mahtaako kuivua ollenkaan siellä...

  VastaaPoista
 3. Kyllä se kuivuisi patjan ja petarinkin välissä, mutta tosi hitaasti... Mie pingotan pitsihuivit aina meidän vieraspatjaan. Varaa mittanauha ja mittaile, ettet pingota huivia vinoon :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos neuvoista Emma! Enpä olis tajunnut käyttää mittanauhaam jollet olisi neuvonut :)

  VastaaPoista