sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Haaremit ja pilkkuja


 Eilen juhlittiin kummitytön ensimmäistä syntymäpäivää ja kummityttö myös piti huolen että vauhtia ei bileistä puuttunut. Lahjaksi  typy sai haaremihousut sekä pilkkupaidan joihin kaavat löytyivät uusimmasta Ottobrestä. Kankaat ovat omasta kangasvarastosta ja ovatpa molemmat vielä vanhoja kirppislöytöjä. Lisäksi neuloin myös pipon mutta se valmistui niin viime tippaan että kuvat ovat vielä kameran kätköissä. Siitä lisää siis myöhemmin. 
 

5 kommenttia:

 1. Hienosti toimii nuo Ottobren pökät!
  Ostin lehden itsekin juuri nuiden haaremihousujen innoittamana. Nyt tiedän, että kannattaa tehdä kaksivärisenä, malli tulee paremmin esiin. Kiitos inpiroivasta kuvasta :)

  VastaaPoista
 2. Sama täällä, paitsi että lainasin lehden kaverilta mutta juurikin noiden haaremihousujen vuoksi. Oli kyllä kiva ohje!

  VastaaPoista
 3. Hei. Voisitko myydä mminulle nuo haaremihousun kaavat. Olen yrittänyt metsästää tuota lehteä mutt en ole löytänyt. Vastaatko sähköpostiini spkinnunen@gmail.com

  VastaaPoista
 4. pikku poika samu: Ottobren sivuilta voi tilata vanhoja numeroita! :)
  -j-

  VastaaPoista
 5. Multa on mennyt koko kommentti jostain syystä ohi ja vaikkei Pikku Poika Samulle olekaan asia varmaan enää ajankohtainen niin tosiaan, niinkuin -j- sanoi niin ottobren sivuilta saa tilattua joitakin vanhoja numeroita. Minullahan tuota lehteä ei edes ole. :)

  VastaaPoista