keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Kauppakassi


Uusimmassa Suuri Käsityölehdessä ollut ohje innosti penkomaan kangasvarastoa mielessäni juuri tietyt kankaat ja tällainen kassi syntyi. Kun ohjetta olisi vielä seurannut olisi ompeleminenkin sujunut vaivattomammin, pieniä ajatusvirheitä matkalla kohdattiin.  

Mies päättäväisesti ilmoitti, että kassi tulee keikkumaan vain minun käsissäni ja myös pysyi päätöksessään kauppareissulla. Myönnettäköön että kankaat ovat hieman tyttömäiset mutta minusta niin ihanat ja sopivat tähän malliin. Minustakin näköjään se romanttinen puoli löytyy.

10 kommenttia:

 1. Kivan kesäinen! Pistää oikein haaveilemaan tällasten pakkasten keskellä.

  VastaaPoista
 2. Kaunis kassi:) Ihmeellisiä nuo miehet välillä;)

  VastaaPoista
 3. Heidi: Vaikka oonkin ollut tosi iloinen näin lumisesta talvesta, alkaa mullekin jo riittää nämä pakkaset. Sais edes vähän lauhtua niin ei palelis koko ajan..

  Lila: Kiitos! En myöskään ymmärrä, ihan hyvä ja käyttökelpoinen kassihan tuo on mutta kun ei kelpaa niin ei sitten :)

  VastaaPoista
 4. Onpas suloisen kesäinen kassi, nyt tuli ikävä kevättä! Miulta on kyllä tuo malli jäänyt huomaamatta lehteä selatessa, kiitos vinkistä ;) Taidanpa liittyä lukijakaartiin...

  VastaaPoista
 5. Tervetulos Emma! :) Malli oli aika hyvin piilotettu SK:n sivuille, se tavallaan hävisi Amy Butlerin kankaiden alle. Vasta useamman selailu kerran jälkeen huomasin että siihen on ihan ohjekin.

  VastaaPoista
 6. onpas kaunis kassi ja kiva blogi! nauratti -mulla on samanlaisia kauppakassikokemuksia miehen kanssa, se on kyllä tarkkaa!:)

  VastaaPoista
 7. Kiva nähdä kassi itse toteutettuna. Kaunis!
  Itse olen juuri tuota samalla kaavalla tekemässä, arvon vaan vieläkin mitä kankaita käyttäisin. Ajattelin yksiväristä sankoihin ja kuviollista muuhun.

  Voisitko mahdollisesti antaa etukäteen vinkkejä, mitkä kohdat ohjeessa kannattaisi lukea? Opettajana kun en tietenkään koskaan lue ohjeita (kuvittelen muka osaavani ne ilmankin.. ;D)

  VastaaPoista
 8. Laura: Kiitos! Lupasin tehdä miehen käyttöön myöhemmin tylsän mustan peruskassin jota kehtaa käyttääkin. :)

  Käsityönopettaja: Kiitos! Laukku on ollut nyt useamman kerran käytössä ja on oikea tilaihme!

  Tässä muutama ongelma jonka kohtasin laukkua tehdessä. Ohjeessa luki että reunat ja hihna ommellaan ensin ja sen jälkeen vasta laukun pohja kiinni reunoihin. Sanomattakin oli selvää että tein juuri päinvastoin kun en niitä ohjeita lukenut ja jouduin jonkin verran säätämään että sain reunuksen jotenkuten siististi kulkemaan ulkopuolella.
  Toisen ongelman kohtasin kun olkahihnojen päät piti yhdistää. En saanut niitä kovin siististi tehtyä mutta ohjeita en siitä voi kylläkään syyttää, enkä edes ompelukonetta.. :)

  VastaaPoista
 9. Kaunis kassi, ja ihana kangas! :)

  VastaaPoista