tiistai 2. syyskuuta 2014

Paitamaniaa osa 2


Paitoja kuluu nykyisin ihan kiitettävä määrä päivässä. Milloin on hihat märkinä tai tomaattikastikkeet rinnuksilla. Siksi onkin saanut hyvällä omallatunnolla tehdä läjän paitoja. Ja kun ompelun fiilikseen on päässyt, ei sitä niin lopetetakaan. :)



Resorit hihoissa toimii hyvin kun on tarkoitus jättää hieman kasvunvaraa, ei ole hihat jatkuvasti käsien päällä. Ja saahan raitaresoreilla myös paljon enemmän näköä peruspaitaan. Raksaäijä paidassa pääntien resorit on leikattu vastakkaiseen suntaan mitä valaspaidassa.




 Siilipaita oli ompeluhaasteen tuotosta. Peruspertsaa mutta katsopaaka mikä kohdistus. Ja vahingossa tottakai. :)


Yksi yhteinen tekijä näissä kaikissa paidoissa on. Yksikään näistä kankaista ei sytyttänyt täydellisesti ensinäkemältä, tykkäsin toki niistä kaikista mutta täyteen hintaan en niitä olisi ostanut. Harmaa raksaäijä ja sininen valas olivat reilussa alennuksessa ja siilikangas tuli yllätyksenä ompeluhaasteessa. Nähtyäni kankaan kuitenkin valmiina paitana muuttui oma mielenikin, tykkään näistä nyt hurjasti ja ne ovatkin ihan pojan näköisiä. Hauskaa nähdä miten kangas muuttuu eloon ompelun myötä.

Kankaat Majapuulta, Noshilta ja Mussukoilta.


4 kommenttia:

 1. Kivoja paitoja! Itsekin olen ihastunut moneen kankaaseen vasta nähtyäni toisen siitä tekemän vaatteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mieli! :) Mulle käy usein samoin ja sitten on käynyt myös niin että olen ihastunut kankaaseen mutta valmiina vaatteena se ei enää sytytäkään samoin tavoin. :)

   Poista
 2. Nää perusvaatteet on just niin parhaita! Niitä tarvii ja ne on aina pyykkikorissa. Ihania paitoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! :) Tuntuu että saa kolmet vaatekerrat pyörittää päivässä kun jotain niille aina käy. :D

   Poista