lauantai 23. marraskuuta 2013

vihreää ja harmaata

Facebookin ompeluryhmässä on perinteisesti ollut perjantaisin ompeluhaaste, jolloin klo 21-23 välillä ommellaan jotain ennalta annetusta aiheesta. Osallistuin tähän vuoden viimeiseen SaVaWay- haasteeseen nyt toista kertaa. Olin aiemmin tilannut yllätyspaketin jonka posti toimitti minulle kotiin. Kuoren sai avata perjantaiaamuna ja samalla sain ohjeistuksen tehdä kuoressa olleesta materiaalista jotain jouluista.

 Kuoresta paljastui vihreää tähtikangasta jonka ympärille teemaa piti lähteä rakentamaan. Ja tämmöistä siitä valmistui.


Heti ensi näkemältä en ollut täysin ihastunut tuohon vihreään kankaaseen. Mikään ajatus ei tuntunut oikealta. Mallailtuani sitä harmaan kanssa aloin siitä kuitenkin pitää hetki hetkeltä enemmän ja enemmän ja suunnitelmat selvenivät. Nyt olen todella tyytyväinen siihen että sain juuri tuon vihreän kankaan enkä toista kangasvaihtoehtoa mitä aluksi hieman toivoin. :) Aika jännä miten mieli muuttuu kangasta työstäessä. Tuo harmaan ja vihreän yhdistelmä toiminee vielä joulun jälkeenkin, käyttöikää setille siis lisää. :)

Itse ompelusessio ei tosin mennyt kuin Strömsössä. Mies tuli vasta yhdeksäksi kotiin jolloin pääsin kaavojen piirtohommiin. Kesken kankaanleikkuun syötin lapsen ja itseni ja hätäillessäni leikkasin etukappaleen väärinpäin. Onneksi kangasta riitti vielä toiseen kappaleeseen. Sen jälkeen päätinkin että lopetan hätiköinnin jotta itse hommasta tulisi jotain käyttökelpoista. Aikaa meni rutkasti enemmän mutta tajuttuani etten millään ehdi saada kahdessa tunnissa valmista, en edes yrittänyt pitää kiirettä. :) 

Kaavoina käytin Ottobren kisuliini-bodya ja tiikeri-housuja.

2 kommenttia: