maanantai 18. marraskuuta 2013

Hurja, hurja viikinki!

Pikkasen perusperttiä pojalle. Ei kuitenkaan ihan perusjuttu sillä musta tää kangas on ihan superihana! Kattokaa nyt, siellä hurjat viikingit grillaa vaahtokarkkeja. :)

Koko ompelun ajan mulla soi päässä lastenlaulu hurjista viikingeistä. :D

Ei kerrota  kenellekään että haaran napeista yksi on toisinpäin kuin muut. En ruvennut korjailemaan, mitä se nyt muka haittaa? :) Kuka nyt muutenkaan on sanonut että ne pitää olla jotenkin samalla tavalla kaikki. ;)
Kaavana Ottobren Bert (1/12). 

Kattokaas mitä mun ihana ukonronttini toi mulle eräs päivä, valmistumislahjana. :)

Pfaffille kaverin! Kyllä mä nyt mietin et miten olen ilman saumuria pärjännyt vaikka vuosia uskottelin itselleni että ompelukoneella saan kyllä tehtyä saman mitä saumurilla kun en vaan raaskinut sellaista hankkia. Pitkään pärjäsin ilman, mutta en mä tuosta kyllä luovu ikinä! :) Tämän vuoksi kannatti valmistua!

4 kommenttia:

 1. Nätti body. :) Saumuri on kyllä ihan parasta trikoo ompelussa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä en jälkikäteen kyllä ymmärrä miten mulla on hermot riittäneet ompelukoneen jousto-ompeleihin. Saumurin kanssa koko homma on valmis siinä vaiheessa kun ompelukoneella on vasta ensimmäisessä saumassa. :)

   Poista
 2. Onnea valmistuneelle ja vielä suuremmat onnet saumurista. SE on ehdottomasti paras vehje trikoo-ompelussa. Tämä viikinkikangas on ihana ja body manio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Mä olen aivan rakastunut tuohon saumuriin! Nappiin meni lahjan valinta! :)

   Poista