keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Pesukarhusetti

Tämä valmistui jo edellisviikon savailuissa. Body jäi neppareita vaille valmiiksi ja lopulta päätin jäädä odottamaan tilaamieni nepparipihtien saapumista. Pihdit olivat kyllä tarpeellinen ostos, on aika lailla helpompaa painaa nepit pihdeillä sekunneissa kiinni kuin mätkiä vasaralla ja toivoa että ne A) osuvat kohdilleen B) etteivät lyönnit osu sormille ja C) ettei herätä vauvaa päikkäreiltä metelöinnillään.  


Tässä SaVaWayssä saimme aiheeksi naamarin, josta piti inspiroitua. Aihe meinasin viedä yöunetkin sillä en meinannut keksiä mitään annetusta aiheesta. Viime tingassa sain päähäni idean ja löysin kaikki tarvikkeetkin valmiiksi kotoa. Kankaan painoin hätäisesti päivän aikana, välillä tuputin oikealla kädellä ja vasemmalla hyssyttelin lasta ja toivoin että kangas ehtii kuivua kello yhdeksään mennessä. Ehtihän se ja olin pari minuuttia yli annetun kahden tunnin rajan valmis ompeluistakin. Loppujen lopuksi valmiista setistä tuli yksi lemppareista. :)  Toivottavasti painokuvio kestää käytön ja pesut vielä jatkossa. Onnekseni löysin Pinterestistä valmiin pohjan painokuviolle, aika ei nimittäin olisi riittänyt itse suunnittelemiseen. Kuva siis täältä. Bodyn kaavana tuttu Kisuliini (OB 6/12).

 

Housujen kaavana OB:n Little Rabbit (1/12). 


Sitten taas joululahjojen kimppuun. Otin tänä vuonna tavoitteeksi tehdä valtaosan lahjoista itse. Aika kunnianhimoinen tavoite ja aina välillä tulee mieleen että olisihan sitä voinut helpommallakin päästä. Varsinkin kun ennen joulua on verhojen ompelua yms. tiedossa muutenkin. Mutta kun kerran on aloitettu, pitää projekti saattaa loppuun. Eihän se sovi että toinen saa ostetun lahjan ja toinen itsetehtyä. Levätään sitten jouluna. :)

6 kommenttia: