perjantai 21. lokakuuta 2011

Nuken vaatteet

Melkein tasan kuukauden hiljaisuuden jälkeen onkin hyvä päivitellä kuulumisia. Kuukauden aikana on ehtinyt syntyä yhtä sun toista juttua sukkapuikoilta ja ompelukoneen alta mutta osa joutuu odottamaan julkistamistaan joulun tienoille, ihan vain varmuuden vuoksi. Kovinkaan moni tuttu ei tietääkseni blogistani vielä tiedä mutta koskaanhan ei voi olla varma. Niinkuin alkuvuonna lupasin itselleni, aloitin joululahjojen teon aikaisemmin tänä vuonna mitä viime vuonna ja hyvä niin. :) Viime vuonna ne jäivätkin aivan liian viime tippaan ja niiden kanssa tuli inhottavasti kiire.

Jotain sentään uskallan jo julkaista sillä uskon että tässä tapauksessa salaisuus säilyy jouluaattoon asti (vai mitä Eekka?). Hankimme miehen kanssa kummitytölle joululahjaksi Baby Bornin ja tottahan toki vauva vaatteita ja vaippoja tarvitsee.
Sekä vaatteiden että kestovaippojen kaavat löysin vanhoista Suuri Käsityölehdistä.

Tervetuloa uudet lukijat ja kiitos Nuksulle tunnustuksesta!

2 kommenttia:

  1. Mä yritän hillitä kielenkannat jouluun asti. :) Ihanaa et oot tehny vaippoja. Pikku Kirppu kovin täällä jo haistelee, että onko pikkunukella tullut kakka. Ja taisipa hän tänään tarkastaa tilanteen myös iskältä. ;)

    VastaaPoista