keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Cookie Popseja ja lankahulluutta


Neljä tuntia sitten istuin vielä tietokoneen äärellä ja luin blogeja. Silverlakeloven Jen kertoi tekemistään ihanista tikkarin näköisistä Cookie Popseista. Näin jo silmissäni miten hyvältä ne näyttäisivät hääjuhliemme jälkkäripöydässä. Ei siis mennyt tuntiakaan ja löysin itseni Prismasta Domino keksejä korissani miettimässä minkä värisiä nonparelleja haluan (eikä muuten ollut helppo päätös).

Noh... Lopputulos näyttää ehkä kuvassa paremmalta mitä se oikeasti oli... Valkkasin viisi parasta niistä seitsemästä onnistuneesta. Loput kaksikymmentä eivät kestä päivänvaloa puhumattakaan kamerasta. Mutta ihan hyviltä ne silti maistuu, jos todella pitää makeasta. 
Kaikki meni hyvin kunnes suklaa tuli kehiin. Se kun ei kauheasti tykännyt lihapullaa muistuttavien palleroiden päällä pysyä vaan valui pitkin pöytiä ja jääkaappia. Jos en laittanut tikkuja tarpeeksi nopeasti takaisin jääkaappiin, tippuivat pallerot lötkistyessään tikkujen päästä. Kyllä, suklaata on tällä hetkellä joka paikassa.. :)

Näitä siis tuskin tullaan häissämme näkemään, ainakaan minun tekeminäni. Tai sitten tietysti voisin nakittaa sen kaason tehtäväksi... ;) Mutta tulipa ainakin kokeiltua.Asiasta ihan toiseen. Olen kiertänyt kauppojen lankaosastot kaukaa jo pitkään, tosin eipä siellä mitään ihmeellistä ole toistaiseksi ollutkaan. Näihin Puroihin törmätessäni en kuitenkaan  pystynyt pidättelemään itseäni. Aikaisemmin en Puroista ole liiemmin välittänyt, niissä kun tuntui aina olevan jokin ihmeellinen lankaan täysin sopimaton väri keskellä kerää. Mutta eipä ole näissä, olen myyty. Myöhemmin sitten selviää lunastiko Puro odotukseni muuten kuin värin suhteen.

4 kommenttia:

 1. Vai kaason hommia... :) Mä haluun kyllä saada harjoitella etukäteen. Näyttää kyllä hurjan herkullisilta.

  Aika herkkuja värejä. Mä olen niin mökkihöperöityny tänne, etten oo suuressa maailmassa käyny varmaan pariin kuukauteen. Pitäis kyllä käydä, tuolla kyläkaupassa kun on aika huono tarjonta käsityötarpeissa. Lankaa, puikkoja ja neuloja löytyy, mut esim. vinokantti ei kuulu heidän tarjontaansa. Kumma juttu... :)

  VastaaPoista
 2. Idea noissa popseissa oli ihan yksinkertainen ja helppo jollei suklaan kanssa työskentelyä lasketa. Ja hyviäkin ne oli, hurrrjan makeita. Niitä voi tehdä kakkupohjastakin, cake popseja, mihin sitten sekoitetaan maustettua tuorejuustoa. Tikkuina noi katkotut grillitikut ei ehkä olleet paras idea.. :)
  Ettei ne vinokanttiakaan siellä myy? Onpas omituista :) Teidän tarvis varmaan tulla joku sunnuntai täällä käymään niin haetaan sulle vinokanttia ja vedetään kunnon kirpparikierros :)

  VastaaPoista
 3. Mut jos siis meinaat haasteen ottaa vastaan niin harjoitellaan yhdessä vaiks eka.. Siin melkein tarvii kahta käsiparia. Voit sit sen jälkeen päättää et haluutko oikeasti.. :)

  VastaaPoista
 4. Blogissani on sulle tunnustus :) Ja oikun näyttää herkulliselta!

  VastaaPoista