maanantai 19. syyskuuta 2011

Lisää kukkia pannassa


Olen pikkuhiljaa lahjoittanut kaikki aiemmin tekemäni pannat eteenpäin joten sain hyvän syyn tehdä niitä taas lisää. :) Olen näperrellyt näitä hissukseen yksi vaihe kerrallaan ja muutama jäikin vielä viimeistelemättä. Näitä on kiva pitää jemmassa ja antaa lahjaksi (tai muuten vaan) sopivan tilaisuuden tullen. Siitä tulee niin hyvä mieli kun näkee oman tekeleen jollakin toisella käytössä. :)

Joulu ja joululahjatkin alkavat pikkuhiljaa pyöriä mielessä. Ideoita tarvitsisi alkaa pistää muistiin ja kaipa niitä lahjoja tarvitsisi alkaa kohtapuoliin tekemäänkin. Onko muita joiden mielessä joulu jo kummittelee?

3 kommenttia:

 1. Sul on tommonen pää!!! Mis mun on??? :) Täällä olis tarvetta uudelle pannalle. Yhden kummitädin kummityttö poikkasi pari päivää sitten äipän pannan, kun sovitteli sitä omaan pikkuiseen päähänsä. :)

  Ja juu, kyl kummittelee, ja kauhee tragedia on kohdannut jouluvalmisteluja; mun valmiiden villasukkien kassi on hukuksissa. Mä en jaksa/ehdi tekemään koko porukalle uusia sukkia, kun jotain muitakin juttuja pitäis tehdä.

  VastaaPoista
 2. Sut tuntien joulu on kummitellut sun mielessä jo viime helmikuusta lähtien :D Eiköhän ne sukat löydy, tuun vaikka auttamaan sua etsinnöissä mutta veikkaan että ne on samassa paikassa mihin se kaukosäädin on kadonnut.
  Enkö mä oo kertonut sulle mun uudesta päästä? Vinkkinä semmonen et kannattaa harkita tarkkaan styrox- ja samettipään välillä sillä toi samettipää liimaa itseensä joka ikisen koirankarvan ja pölyhiukkasen mitä löytyy (ja niitä löytyy!)ja sille saa koko ajan näyttää teippiharjaa.
  Mä tuon sulle uuden pannan! Onko toiveita kumpi, musta vai punanen?

  VastaaPoista
 3. Molemmat on löytyny. Ja ihan eri paikoista. ;) Värillä ei ole väliä. :)

  VastaaPoista