maanantai 24. lokakuuta 2011

Pitsinorsut


Uusi sabluuna pääsi heti toistamiseen käyttöön. :) Nämä piti mennä vauvalahjaksi mutta enpä taida uskaltaa niitä antaa. Ei varmaankaan ole kovinkaan terveellistä tuo painoväri jos vauva sitä maistelee. No eiköhän ne kotinsa jossain vaiheessa löydä. Norsujen kaava on jostakin vanhasta Modasta.

4 kommenttia:

 1. Ovatpa ne suloisia :) Minäkin olen miettinyt että mitä myrkkyjä kankaissa voisi olla. Mistähän senkin saisi tietää? Ei kai kovin myrkyllisiä saa edes myydä?
  t:Maikki

  VastaaPoista
 2. Aivan valtavan suloiset ronsut! :)

  VastaaPoista
 3. Onpas ihanat ronsut. Ne taitaa olla rakastuneita. Kyl mä luulen et sä voit ne antaa vauvalahjoiksi. Ne voi laittaa vaikka hyllyn päälle odottamaan mukelon kasvua. :)Kai sen jotain saa selville, et onko noi värit miten myrkyllisiä.

  VastaaPoista
 4. Maikki: Kiitos! :) Käytin kankaanpainossa Emon reaktiivivärejä ja luulen että ne ovat myrkyllisiä.. Jostain keskustelupalstalta luin että kankaissa yleisesti on aika paljon myrkkyjä miksi monet ne myös pesevät ennen käyttöä. Itse en yleensä vaatteita tai kankaita pese mutta tietysti kun lapselle tekee täytyy olla tarkempi.

  Santtu: Kiitos! :)

  Eekka: Kiitti! :) Yritin netistä löytää jotain infoa noiden myrkyllisyydestä mutta en nyt heti löytänyt mitään tarkempaa. Pitää jatkaa etsintöjä tai ottaa sinne yhteyttä..

  VastaaPoista