maanantai 25. tammikuuta 2016

Pandahaaremit

Tammikuun alussa blogi täytti 5 vuotta! Muistin sen itsekin vasta noin puoli minuuttia sitten. :) Kulunut vuosi oli kuitenkin blogille surkea vuosi. Syy on hyvin yksinkertainen ja yksi sana riittää sen kuvaamiseen, ruuhkavuodet. Hetkittäin suunnittelin jo siirtymistä pelkästään facebookkiin ja instagramiin niiden helppouden vuoksi mutta blogi on minulle kuitenkin rakas enkä halua siitä luopua. Uskoisin että tänä vuonna pystyn kuitenkin panostamaan tähän enemmän, sitä haluan ja siihen pyrin. Luvassa on myös vähän uusia tuulia joista lisää sitten myöhemmin. ;)


Nämä housut tein viime kesänä kesäloman kynnyksellä ja ne ovat ehdottomasti yhdet lempihousuista mitä pojan vaatekaapista löytyy. Malliltaan ne ovat hyvin simppelit haaremit, jotka varmasti ovat mukavat jalassa ja kangas on ihanan pehmoista Andrea Laurenin suunnittelemaa joustocollegea jota tilasin Alles fuer selbermacherista Saksasta viime keväänä muutaman muun kankaan kanssa.



Vaikka näiden ompelusta on kulunut jo rutkasti aikaa ja käyttöä housuille on tullut mukavasti, ei se kuitenkaan näy kankaasta. Ne ovat yhtä pehmoiset, yhtä nukattomat ja värikkäät mitä kangas oli paketista tullessaankin. Parhautta! Materiaalineurootikko kiittää ja napsautti samaa kangasta vielä sinipohjaisenakin kotiin. :)

3 kommenttia:

  1. Housut on kyllä hyvän näköiset ja kangas kans. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois tosi kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aurinkokujalla! :)
      Kiitos kutsusta, tulen mielelläni. :)

      Poista
  2. Onnittelut viidestä vuodesta! Samalla menolla eteenpäin.

    VastaaPoista