torstai 18. helmikuuta 2016

Materiaalineurootikko

Olen heikkoina pehmeisiin ja hyvälaatuisiin kankaisiin. Joskus saatan jopa antaa kuosille joitain asioita anteeksi ihan vain siksi että kangas on niin pehmoista. Samalla vihaan huonolaatuisia kankaita. Mikäli materiaali on huonoa, se ihaninkin kuosi menettää hohtonsa.


Tämä Verson puodin Hurmurin serkku joustocollege lämmitti materiaalineurootikon sydäntä. Siinä kohtasi sekä laatu että kuosi. Ja mikä parasta, vaikka tätä paitaa on käytetty ahkerasti, on se edelleen kuin uusi. Ei nukkaa, ei haalistumista ja yhtä pehmoinen kuin kangas oli ostettaessa.

Ihan oikeasti lapsi ei olisi enää ainuttakaan paitaa tässä koossa tarvinnut, mutta en voinut olla ompelematta tästä pehmeästä joustocollegesta jotakin heti päälle sopivaa. Malliltaan paita on ihan tavallinen peruspertsa. Kuvio on sen verran iso ettei tässä koossa (92cm) ollut kovinkaan paljon varaa kikkailla jos halusi säilyttää kuvion ehjänä. 

 

Tällaisiin kankaisiin haluan lapseni pukea. Mukaviin, pehmoisiin ja kestäviin, sellaisissa tahdon itsekin olla.


Kangas: Hurmurin serkku, Verson puoti
Paidan kaava: Raide, Ottobre
Housujen kaava: Mock denim, Ottobre

2 kommenttia:

  1. Niin söpö! Nuo vaatimukset olisivat itsellänikin kankaan suhteen, mutta harmi vaan, kun ei sitä aina tiedä etukäteen tilatessa :/ Just viimeisessä postauksessa kiroan samaa asiaa ;)

    VastaaPoista
  2. Ihana paita! Tuollaisia kankaita minäkin haluaisin :) Se on vain vähän arpapeliä, mitä lopulta saa tilatessaan.

    VastaaPoista