lauantai 1. marraskuuta 2014

Pikku Myyn siksak-setti

Osallistuin alkusyksystä facebookin ompeluryhmän ompeluvaihtoon. Vaihdon tarkoituksena oli tehdä vaatetta arvotulle saajalle, lähettää ne ja paljastaa itsensä vasta kun vaatteet oli saatu. Itse osallistuin lasten vaatteiden ryhmään.

Sain tehdä ompeluvaihdossa vaatetta ekaluokkalaiselle tytölle. Olin hieman pulassa sillä en  1-vuotiaan pojan äitinä ole oikein perillä ekaluokkalaisten tyylistä pukeutua. Leikkasin aluksi legginssit värikkäästä päärynäkuosista mutta ompeluvaiheessa totesin kuosin liian lapselliseksi. Niinpä päädyin uusimaan suunnitelmani ja käyttämään selkeitä kuoseja ja värejä.


Idea lähti siksak-kankaasta johon yhdistin punaista. Alitajunta taisi lisäksi puuttua peliin ja viime aikojen muumimaraton aiheutti tahattomasti Pikku Myy vivahteen tähän settiin. :D
Paita on tunikamittainen ja housut leggarimallia. :)Lisäksi tein kissoja rakastavalle tytölle pussukan silityskalvoilla tehdyllä kissakuviolla. Tai noh, tunnustan, mies taas hieman auttoi kuvion leikkuussa kun sellainen on selkeesti vaan paremmin hanskassa hänellä. :)

Sekä setti että pussukka olivat molemmat tykättyjä. Vaikka alkuun kovin tätä stressasinkin oli tämä kuitenkin niin kivaa että voisin toistekin tähän osallistua. :)

Viime hetket osallistua facebookin arvontaan!

4 kommenttia:

 1. Ihana pikkumyy setti, kelpaisi kyllä meillekkin! :) Kuvio leggarit ja yksivärinen yläosa toimii yhdessä hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Tää olisi kyllä jotain sellaista mihin itsekin voisin verhoutua. :)

   Poista
 2. Olipas kiva setti! Pikku Myy-fanina arvostan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannariina! Pikku Myy vibat tuli kyllä täysin puskista mutta minkäs sille luonnolleen mahtaa. :D

   Poista