perjantai 19. lokakuuta 2012

Vieraskirjapuu ja korttihäkki

kuva: Jyrki Aaltonen
kuva: Jyrki Aaltonen
 Minulle oli heti alusta selvää millaisen vieraskirjan häihin haluan. Tavallisiin vieraskirjoihin vieraat aika huonosti yleensä kirjoittavat ja halusin kokeilla jotain muuta. Vieraskirjapuu toimikin yli odotusten! Lähes jokainen vieras oli terveisensä jättänyt puuhun ja lapset olivat jättäneet ihania kuvia. :) Puu oli ihanan näköinen kun oksilta roikkui suuri määrä kortteja!

Oksina käytin vaahteran oksia jotka siskoni oli katkonut ja värjännyt kerroksella valkoista spraymaalia, jolloin niistä tuli juuri sopivan harmaat. Kortit olin leikannut tavallisesta kartongista ja leikannut alareunan Martha Stewartin pitsileikkurilla. Oksille ripustin myös muovikristalleja roikkumaan. Vanha maitotonkka täytettiin hiekalla, laitettiin vähän valkoisia kiviä päälle ja oksat mukaan ja koko komeus pysyi todella hyvin pystyssä! :)


Kodin Ykkösen löytönurkasta löysin juuri sopivan lintuhäkin korteille. Koristelin sen satiininauhoilla ja askartelin samaisella pitsileikkurilla "kyltin" korteille. Muuta koristetta se ei kaivannutkaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti