maanantai 15. lokakuuta 2012

Häiden koristeita, osa 1

Kuva: Mona Nieminen
Mieheni teki vanhan ladon materiaaleista jokaiselle pöydälle puulaatikoita jotka koristelimme valkoisilla kivillä ja kynttilöillä. Alunperin ajatuksena oli laittaa laatikoihin sammalta ja tuikkukupit mutta varmuuden vuoksi jätettiin idea jottei häihin tule vahingossakaan liian jouluinen tunnelma. 

Hääkarkkeina meillä oli Apteekin salmiakkia, jotka laitoin ebaystä ostettuihin pahvirasioihin ja kiedoin juuttinarua ympärille. Ihan pienimmille lapsille olin hankkinut hääkarkeiksi maissinaksuja.

Kuva: Jyrki Aaltonen
Pöytänumeroina toimivat Ikeasta ostetut kehykset joiden toiselle puolelle tulostimme menun. Pitkissä pöydissä oli pöytänumeron lisäksi yksi menukehys lisää. Pöytänumero on tulostettu Sinooperista hankittuun rakkaus-paperiin. Harmi kun sen kivat rusehtavat sävyt eivät kuvassa tule esiin.

Pöytiin asettelimme lasipulloja maljakoiksi. Koristelin lasipullojen kaulan juuttinarulla ja laitoimme jokaiseen pulloon yhden valkoisen ruusun.

Paikkakortit teimme samaan tyyliin ja samoilla materiaaleilla mitä kutsukortitkin.

Kuva: Jyrki Aaltonen
Kuva: Mona Nieminen

Ohjelman kirjoitin liiduilla tauluille. Ylin kehys oli juhlapaikalla jo valmiiksi, toinen kehys ja teline on isäni nikkaroima. Yllä olevassa kuvassa näkyy myös istumajärjestys, joka noudatti sekin kutsukorttien teemaa.

2 kommenttia:

  1. Heippa Muru!!

    Mä löysin tieni tänne :) sun blogi on aivan IHANA!!

    VastaaPoista