keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Väriterapiaa ja turinaa

Vaikka täällä onkin vallinnut hiljaisuus parin viikon ajan, olen puuhaillut vähän sitä sun tätä ja saanut jotain aikaseksikin vaikka pienet loukkaantumiset ovatkin hieman hidastaneet tahtia. Onnistuin saamaan toisen asteen palovammat vasemman käden sormiin mutta nyt ne onneksi ovat jo parantuneet.

Päätettiin siskon kanssa pitää lankojen värjäjäiset ja sovittiin päivämääräkin jo hyvissä ajoin. Viime sunnuntaina niitä sitten vietettiin ja hirmuisen kivaahan se oli. Olisin voinut jatkaa sitä loputtomiin mutta onneksi värit loppuivat ettei homma olisi ihan lähtenyt käsistä. 


Tällä kertaa siis värjäsin Kool-Aid väreillä mehujauheilla, joita siskoni oli aiemmin tilannut netistä. Näiden käyttö oli huomattavasti helpompaa kuin aiemmin käyttämieni reaktiivivärien. Tulen varmasti jatkossakin näitä käyttämään, sen verran koukuttavaa väriyhdistelmien miettiminen ja lopputuloksen jännääminen oli.

                          
Tällaisia niistä sitten tuli. Kaksi vasemmanpuoleisinta on minun tekeleitäni, oikeanpuoleinen mieheni tekemä. ;)14 kommenttia:

 1. Vau miten värikkäitä lankoja! MIstä noita värejä saa tilattua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyykin kysästä siskolta tulisko se tänne vinkkaamaan mehujauheiden ostopaikkaa. :) Juuri tällä hetkellä kun en itsekään enään muista...

   Poista
  2. Löysin paikan josta noita saa tilattua täältä Suomesta, Muksuaitta. Ja muutama pussi klikkautui ostoskoriin :D

   Kuinka isot vyyhdet sulla oli, pituus?

   Poista
  3. Täytyykin pistää paikka muistiin että saan sieltä itsekin tilattua :)
   Kaksi kerää kiersin keittiön tuolin jalkojen ympärille ja yhden sohvapöydän ympäri. Pidempi oli varmaan jotain pari metriä pitkä ja kaksi muuta ehkä puolet siitä. Lankana käytin Novitan seitsemää veljestä.
   Jään innolla odottamaan millaisia lankoja loihdit! :)

   Poista
 2. Kauniita tuli, olisi kiva joskus kokeilla:) Voi, kauheita nuo palovammat, olit varmasti kipeä... Onneksi jo parantumassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemista! Hauskaa se ainakin oli! :) Tekihän nuo palovammat tosi kipeää mutta onneksi kipu oli seuraavaan päivään mennessä laantunut. Harmitti vain kun en oikein mitään pystynyt tekemään siteet sormilla.

   Poista
 3. Oi, mitä ihania väriyhdistelmiä! :)

  VastaaPoista
 4. Se on helppoa koska nuo ei ole värejä vaan mehuja ;D Hauskoja tuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpäs tietysti, mehujahan nuo ovat. Kyllähän me niitä maisteltiinkin :D Mielessä ne vain yhdistyvät niin suoraan värjäämiseen vaikka alunperin ihan mehuksihan nuo on tarkoitettu. :)

   Poista
 5. Sisko vinkkaa ;)

  http://muksuaitta.net/
  www.tinttamarelli.fi
  http://www.lankatalo.net/
  http://www.lankataika.fi/
  http://www.neuleunelmia.fi/
  http://www.lankaliiteri.net/
  http://www.jarimaki.fi/

  VastaaPoista