torstai 7. heinäkuuta 2011

Kuulumisia

Blogissa ei ole tapahtunut mitään koko kesäkuun aikana, mutta se ei suinkaan ole johtunut siitä että mielenkiinto olisi lopahtanut. Päinvastoin, tällä hetkellä kädet oikein syyhyävät jonkin projektin aloittamista mutta toistaiseksi kaikenlainen näpertely on aika hankalaa. Syynä tämä:
Peukalo oli kipeä ja se napsuili ja jumitteli eikä siihen kortisonipistoskaan auttanut joten leikkaukseen sitten mentiin. Leikkauksesta on nyt viikko ja aika hyvin pystyn jo peukaloa liikuttamaan olosuhteisiin nähden.Kaksi viikkoa sairaslomaa on vielä jäljellä jonka jälkeen peukalon pitäisi olla kunnossa.

Kesäkuussa pidin myös pari viikkoa lomaa joka tulikin juuri oikeaan aikaan kaiken opiskelustressin jälkeen. Ensimmäinen viikko kului vain rentoutuen ja nauttien aikatauluttomuudesta. Toisella viikolla tutustuttiin miehen kanssa Kööpenhaminaan. 

Kööpenhaminan eläintarhan asukkeja
Hauskaa alkavaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. Toivottavasti kätesi paranee pian! Ei ole kivaa kun ei voi näperrellä kaikkea mitä tahtoisi!
    Kivoja kuvia eläimistä:)

    VastaaPoista
  2. Lila: Onneksi tämä on paketissa vain sen kaksi viikkoa, joten kauhean pitkästä ajasta ei ole kysymys. Tietysti nyt kun sen käyttö on rajoittunutta niin hirveästi tekisi mieli tehdä sellaista mitä ei voi :)

    Elina & Emma: Kyllä tää tästä, peukaloa pystyy käyttämään koko ajan hieman enemmän. Kiitos :)

    VastaaPoista