keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Virkatut tiskirätit


Olen jo varmaan vuoden verran käyttänyt pelkästään neulomiani tiskirättejä ja kokenut ne hyviksi ja pitkäikäisiksi käytössä. Myös toinen koirani pitää niistä ja se napsiikin niitä silloin tällöin kuivatustelineestä tai tiskialtaasta mikäli en ole muistanut niitä piilottaa. Rättivarastoni oli siis salakavalasti huvennut rikkinäisten ja revittyjen joutaessa roskiin.

Tällä kertaa halusin kokeilla toimivatko virkatut tiskirätit yhtä hyvin mitä neulotut. Virkkasin molemmat rätit samana iltana, josta aiheutuikin minulle jo tuttu peukalo-ongelma. En tiedä onko vika tekniikassa, tottumattomuudessa vai itse peukalossa mutta jo kaksi kertaa olen kipeyttänyt peukaloni vastaavassa tilanteessa. Virkkaukseen tuli siis tauon paikka jälleen. Harmi, sillä intoa siihen olisi ollut enemmänkin ja ostin jo lankojakin suunnittelemiini projekteihin. Vielä en kuitenkaan heitä hanskoja tiskiin vaan katson taas myöhemmin tuleeko tästä minun lajiani vai joudunko jättämään suunnitelmat virkkauksen osalta täysin unholaan.

6 kommenttia:

 1. Virkatut toimii myös ihan mainiosti. Ja maistuu varmasti yhtä hyvin koiruudelle. ;)

  VastaaPoista
 2. Meilläkin käytetään vain itsetehtyjä tiskirättejä:) Marsut ei onneksi niitä varastele:D
  Minunkin peukaloni kipeytyy virkatessa... Ajattelinkin ostaa Tallinnasta uuden virkkuukoukun, katsellaan miten peukku sitten voi;)
  Mukavaa loppu viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Heini: kiitos, kunniaa ideasta en kuitenkaan voi ottaa. Itsekin sen aikoinaan blogien syövereistä bongasin :)

  Eekka: Hienosti toimii, ehdin molempia jo testata :)Melkeinpä ehkä jopa paremmin mitä neulotut.. Koiruus ei ainakaan vielä ole päässyt käsiksi niihin mutta aivan varmasti maistuisi yhtä hyvältä mitä aikaisemmat. :) Oikeastaan mikä vaan kelpaa mikä jää vahingossa esille... ;)

  Lila: Nämä itsetehdyt kyllä on hyviä käytössä ja mieltä lämmittää erityisesti se ekologinen puoli :) Tosin koira hieman vesittää mun hyviä ajatuksia.. Kävinkin taas lääkärissä sen peukalon kanssa ja leikkaukseen sen kanssa mennään, diagnoosina napsusormi. Jospa se sitten pelittäisi mikäli vaan ikinä uskallan enää virkata.. Kerro ihmeessä onko uusi virkkuukoukku auttanut kipuiluihisi!

  VastaaPoista
 4. nää on kyllä niin mahtis idea... on pitänyt pitkään pyöräyttää kokeeksi parit mutta en ole saanut aikaiseksi. nää on tosi hienot!

  VastaaPoista
 5. Laura: Kiitos! :) Tykkään itse noista tosi paljon käytössä ja pesut vain parantavat niiden ominaisuuksia.

  VastaaPoista