tiistai 7. lokakuuta 2014

Setti Roosa Nauha -huutokauppaan!

Pidin viime postauksen setistä niin paljon, että tein sen uusintana eri värissä. Tämä setti, koossa 86cm, tosin ei tule omalle pojalle vaan se menee huudettavaksi Roosa nauhahuutikseen facebookkiin.


Niille joille Roosa Nauha -huutokauppa ei ole tuttu, alla hieman tietoa.

Roosa Nauha -huutokauppa on virtuaalisen Saumanvara -yhteisömme järjestämä huutokauppa, jolla kerätään varoja Syöpäsäätiö Roosa Nauha -keräykseen. Viime vuonna kerättyä saatiin 6500€ ja tänä vuonna tavoite on tottakai taas korkeammalla. :) Huutokaupassa on huudettavana yhteisömme jäsenten tekemiä upeita käsintehtyjä tuotoksia, kaikkea ommeltua, neulottua, virkattua jne. Tuotteita lisätään aina torstaihin asti ja perjantaina niitä saa huutaa itselleen. Suosittelen tutustumaan tarjontaan. :)
Roosa Nauha -päivää vietetään perjantaina 10.10. jolloin myös huutokauppa tapahtuu klo 10-22 välisenä aikana. Kaikkien tuotteiden lähtöhinta on 5e, korotukset vähintään 1€, ja postituksen maksaa tuotteiden tekijä itse. Tuotto menee suoraan lyhentämättömänä Roosa Nauha -keräykseen.

Tervetuloa siis tutustumaan facebookkiin Saumanvaran sydämestä - Roosa Nauha huutokauppa 10.10.2014 -sivustolle! Ostamalla tuotteita tuet hyvää asiaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti