perjantai 27. kesäkuuta 2014

Kesähuppari

Ompelukone on surrannut siihen tahtiin etten ole juuri ehtinyt tietokoneelle päivittelemään tekosiani enkä nenääni saanut ulos. Ompelutus, mikä ihana fiilis mutta samalla hieman muuta elämää rajoittava asia kun on vaan pakko saada ommella. :)

Poikanen tarvitsi kesäisen ohuen hupparin joka olisi helppo helteillä  laittaa suojaamaan ihoa auringolta ja itikoilta olematta kuitenkaan liian kuuma. Noh, ei puhuta säästä sen enempää mutta ihan hyvä tämä on näillä sateisemmillakin keleillä kun alla on pitkähihainen paita.
Olen aivan hulluna tähän Aarrekidin Rooster kuosiin. Niin ihana ja mielenkiintoinen kuosi kaikkine yksityiskohtineen!

Takki on yksinkertaista trikoota. Hupun vuoritin näön vuoksi pohjakankaan värisellä trikoolla. Lätsä on myös omia tekeleitäni.
Tästä tuli ehdottomasti kesän lempparihuppari!

10 kommenttia:

 1. Ihana <3 Tykkään niin tuosta kankaasta ja nyt harmittaa kun en tilannut kun tätä heillä näin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kangas on kyllä ihan superihana! Itsekin suunnittelin tätä tilaavani lisää mutta jätin nyt kuitenkin tilaamatta kun tuotakin kangasta vähän vielä jäi. :) Tätä oli muuten vielä Aarrekidin nettikaupassa tarjouksessa. Vinkvink. ;)

   Poista
 2. Tosi upea huppari. Mulla on myös pätkä tätä, tilattu pojan hupparia varten. Ehkä nyt viimeistään saan inspiraation ommella sen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi! Tätä jäi itsellekin vielä sen verran että saisi uusintahupparin tehtyä syksyllä uudestaan, vuoritettuna versiona. Saa nähdä kyllästyttääkö kuosi silloin jo ahkeran käytön johdosta. :D

   Poista
 3. Tää on niin hieno! Oon pyöritellyt tuota kangasta kaapissa pitkään, kun en tiedä, tykkäänkö siitä vai en. Nyt tiedän. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä tykkään ihan hirveästi noista pienistä eri kuvista. Niistä tulee monta tarinaa kerrottavaksi. :) Mietin jo itsellenikin tätä kangasta mutta pelkään ettei se isommalla pinnalla ole niin eduksi mitä näissä pienissä, että se puuroutuisi. :)

   Poista
 4. Moikka, onko lätsän kaava itse piirtämäsi vai löytyisikö kaava jostain? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lätsä on itse piirtämäni ja toistaiseksi sen kaavaa ei löydy mistään. :)

   Poista
 5. Täältähän löytyy toinen toistaan ihanampia ompeluksia! Tämä kangas on ihanaa, juuri tästä itsekkin ompelin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mama moon! Ihana kuulla että tykkäät! :) Mulle jäi kangasta vielä yli puolet mutta nyt taas hilloan sitä enkä raaski tehdä siitä mitään. :D Tää on aivan ihana kangas!

   Poista