lauantai 26. lokakuuta 2013

Aviatrix

Ihan ensimmäisiä asioita joita tein tulevalle lapselle, oli Aviatrix. Olin kuullut siitä monessa blogissa kehuja ja ei turhaan! Pipo tosiaan on malliltaan sellainen että se istuu lapsen päässä eikä pyöri ympyrää ja ole silmien edessä mitä muut pipot yleensä tekevät. Narut eivät kiristä mutta pitävät pipon paikallaan ja se suojaa otsaa sekä korvia tosi hyvin.Lisäksi se menee aika alas niskaan kunhan tekee yhden ylimääräisen kiilan.


Mies on pyytänyt useampaan otteeseen minua neulomaan toisen, isomman aviatrixin, nyt kun tuo on jo jäänyt pieneksi. Se kertoo siitä että pipo oikeasti on ihan mahtava malliltaan. En vain meinaa millään ehtiä tarttumaan puikkoihin vaikka hinku olisikin vaikka nopeahan tuo oli tehdä. :)

En löytänyt tähän hätää mistään langan vyötettä että olisin voinut kertoa mitä käytin. Käyttämäni lanka oli kuitenkin pehmeää villalankaa jotta vauvan herkkä iho sen kestää ja lakkia pystyy käyttämään ilman aluslakkia. Ohje löytyy ravelrystä. Ja jollei vielä tullut selväksi, niin voin suositella! :) 

4 kommenttia: