keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Pienen miehen pienet varpaat

Tasan 4 viikkoa sitten meidän perheeseemme syntyi pieni halipallero. <3 Kuukausi on kulunut nopeasti, poika on kasvanut kovasti ja meidän päivämme on kuluneet pikku myttyä nuuskiessa ja helliessä. Ensi sunnuntaina on meillä miehen kanssa ensimmäinen hääpäivä ja onnekkaina saamme sen viettää uuden perheenjäsenen kanssa.

 
Jos jokin käsityö oli kesken kuukausi sitten, on se sitä edelleen. Olemme niin myytyjä pienen edessä että voisimme päivät pitkät vain tuijotella pieniä varpaita ja katsella kun toinen tillittää maailmaa. Kieltämättä sormet ovat kuitenkin alkaneet syyhytä ompelu- ja neulontahommiinkin ja pikku hiljaa aloitellaan työhuoneen kuntoon laittoa. Eilen olin ensimmäisen kerran pari tuntia pienestä erossa ja tuloksena kotiutin 1,2kg lankaa. Saas nähdä koska ehdin niihin keriin edes koskemaan. :)

Enköhän tässä palaile taas bloginkin pariin kun päiviin alkaa tulla enemmän rutiineja. :) Pari valmistakin juttua olisi vielä julkaisematta. Nyt takaisin kuitenkin vielä nuuskuttelemaan vauvaa ja nauttimaan hetkestä. Tämä aika kun kestää vain hetken. <3

6 kommenttia:

  1. Ihana kuva! :) Paljon onnea koko perheelle!

    VastaaPoista
  2. Onneksi olkoon. Lisäksi lisäonnittelut hääpäiväkaimuudesta, myös meillä napsahtaa vuosi lisää 8.9.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Morgaise! 8.9. on hyvä päivä mennä naimisiin. ;) Onnea myös teille!

      Poista