tiistai 13. marraskuuta 2012

Keskeneräisyyttä

Sain vihdoin ja viimein siirrettyä vanhan blogini sisältöä tänne uuteen. Nyt täältä löytyvät kaikki saman katon alta :)

Tänne kuuluu toistaiseksi vielä keskeneräistä. Aloitin yhden minulle vähän suuremman neulontaprojektin ja se vaatinee pari nopeampaa välityötä valmistuakseen. Eihän yhtä työtä voi tehdä pitkään ilman että on toinen työ vieressä vai mitä, muutenhan siihen kyllästyy :)
 

Ostin heräteostoksena KnitPron pyöröpuikkosetin ja olin siihen äärimmäisen tyytyväinen kunnes koon 8 puikon kierteet lähtivät purkautumaan(!) kun ensimmäisen kerran sitä kiersin. Kyllä harmitti! Nyt toivon vain että muut kestävät, sillä ihan heti en viitsisi satsata uusiin vaikka mielessä onkin muutaman kerran pyörinyt Addin click setti.

Onko muilla käyttökokemuksia KnitPron ja Addin pyöröpuikkosetistä?

6 kommenttia:

 1. Itselläni on Knit Pron pyörösetti ja hyvin on kyllä kestänyt. Tosi harmi, että sulle kävi noin, varmasti ärsyttää. Knit Pron puisia virkkuukoukkuja olen sen sijaan saanut hajalle jo useamman. Ne on jotenkin puristeliimattu kasaan eli yksikin ihan vaan halkesi lattialle tippuessaan. Taidan pistää jossain kohtaa vaihtoon kaikki koukut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää! En varmaan sitten noita puisia ainakaan hanki kun mulla puikot ja koukut kyllä tasaisin väliajoin putoilee. Mä varmaan jatkan näiden käyttöä kuitenkin toistaiseksi jollei enempää mene rikki. Muut setin puikot on onneksi pelittäneet. Harmitti vaan tosi paljon kun heti ensimmäisellä kierrolla lähti puikko purkaantumaan.

   Poista
 2. Mulla on Addi Clickit ja niistä ainakin yksi isompi puikkokoko irtoilee aina. Muita isompia en ole tainnut testatakaan. Muuten ovat olleet mainiot, liekö vika suurissa puikoissa vai vain tuossa yhdessä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä alunperin ajattelin ostaa tuon Addin Click setin, mutta silloin heti niitä ei ollut saatavilla ja tuo KnitPron setti periaatteessa käveli mua vastaan enkä pystynyt enää hillitsemään itseäni. :) Toivottavasti en joudu toistamiseen pettymään siihen. Muuten varmaan siirryn Addiin mutta mennään tällä toistaiseksi. Kai niitä maanantaikappaleita on vähän joka jutussa. Ite en ole kuullut että Addin puikoissa olisi kaikissa isoissa puikoissa ongelmia tuon pysymisen suhteen.

   Poista
 3. Knit Pro:ssa on joskus noita maanantaikappaleita, vie takas liikkeeseen ni saat uuden, ehjän puikon koska tuo nyt selkeesti on valmistusvirhe.

  Ite en vaihtais KnitProtani mihinkään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitus on mennä siellä liikkeessä käymään mutta kuitti pitäis jostain löytää vielä. Säästän aina kaikesta kuitin mut kun sitä nyt sitten tarvitsisi niin eipä löydy mistään.
   Kyllä mä varmaan toistaiseksi KnitProssa pysyn jos ne pelittää jatkossa. Setin muut puikot kun ovat kuitenkin toimineet ihan odotetusti. :)

   Poista