maanantai 25. kesäkuuta 2012

Orelma-mekkonen nro 2

 Juhanuksena otettiin hääkutsuihimme valokuvia ja siinä samalla sain tilaisuuden napsaista pari kuvaa valmiista mekosta käyttäjänsä päällä. Olen ollut niin keskittynyt häähumputuksiin viime aikoina että en ole edes muistanut näitä mekkoja. :)

  

Mekko on jälleen Mekkotehdas kirjan Orelma-mekko ja kankaana käytin Kangastukusta aikoja sitten tilaamaani maatuskakangasta. Pikku Kirpulle lupasin varmaan yli puoli vuotta sitten että teen hänelle tuosta kankaasta mekon ja ilmeisimmin se onkin saanut kaikista parhaimman vastaanoton "ei kykkää" vaihetta elävälle tyttöselle. :) 
Kaavaa muutin niin että tein pääntielle alavaran ja kuminauhakujan, Kirppu saa näin itse puettua mekon kun ei ole väliä meneekö oikeinpäin. Helmaan lisäsin 10cm pituutta lisää ja sain siitä mekon mittaisen eikä alla tarvitse välttämättä käyttää leggareita. 

Juhannus meni täällä hääjuttuja hoidellen, tuli hoidettua kyltit ja vähän kaikenlaista muutakin sisustusjuttua, niistä juttua sitten syksymmällä. Tuli vähän erilaisempi juhannus kuin aikaisemmin mutta hauskaa oli ja arjesta päästiin irtautumaan. Eipä ehtinyt arkiasioita miettimään kun puuhaa ja touhuilua riitti. :) Kiitokset vaan Koivulaan!

Tervetuloa kaikille uusille lukijoille! :) 
 

4 kommenttia:

 1. Oi ihanaa, naimisiin :) Onko mies ihan vapaaehtosesti mukana järjestelyissä vai onko enemmän "perusmies" siinä asiassa? :D Omani ainakin valitettavasti kuuluu tuohon jälkimmäiseen.
  Kiva ristiriita muuten tossa ylimmässä kuvassa, kun on huopikkaat ja mekko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häitä olisi tarkoitus vietellä syksyllä. :) Mieskin on ihan oma-aloitteisesti ollut mukana hääjärjestelyissä vaikka antaakin mun tehdä aika paljon asioita jos niin haluan. Homma on oikeestaan mennyt niin että mä pähkäilen ja mietin ja suunnittelen ja hyväksytän asiat miehellä ja mies osallistuu kyllä mutisematta kaikkeen mitä oon pyytänyt ja osasta asioita on halunnut itse tehdä. Eli paremmin ei tuon osalta olisi voinut mennä. ;)

   Pikku Kirppu on ihan itse noi huopikkaat pukenut. :D Mut täytyy myöntää et värisilmää typyllä ainakin on. :D

   Poista
 2. "Huopikkaat, huopikkaat
  Äiti koettaa piilottaa
  Sama se, löydän ne
  Terve vaan, mua ootetaan."

  En ees tiedä mistä Pikku Kirppu on noi popottimet pongannu. :) Mut kovin mieltyny hän niihin ainakin on. :)

  Ja äiti kiittää taas kerran mekkotehtailijaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kätsyt ne on Suomen suvessakin. Ei ollut nimittäin mitenkään liian lämmintä illalla ulkona. Mä olen kyllä vähän kade noista popottimista. ;)

   Poista