lauantai 12. toukokuuta 2012

Tyynyjä

Olen potenut ompelumasennusta jo pari kuukautta. Oikeastaan siitä lähtien kun ompeluhuone alkoi olla jo sellaisessa vaiheessa että siellä olisi pystynyt jotain tekemään. Verhot sain ommeltua mutta aina muutoin kaivaessani ompelukoneen esille en ole saanut sillä mitään aikaiseksi ja kaikki viritelmät joita olen tehnyt ovat joutaneet roskiin. En ole kuitenkaan stressanut siitä turhia vaan ajatellut inspiksen palaavan omia aikojaan. 

Pari päivää sitten halusin kokeilla nopeasti yhtä tyynyideaa jota olen haudutellut mielessäni jo pitkään. Ja sitten tyynyjä syntyikin toinen ja kolmaskin. :) Eiköhän tämä ompelumasennus tästä parane kunhan vaan pääsen vauhtiin  pienillä ja nopeillä jutuilla. :)

Valkoinen rimpsutyyny makuuhuoneeseen


ja kaksi värikkäämpää tyynyä kummitytön huoneeseen.

6 kommenttia:

 1. Vau, vau! Nuo ei näytä "pieniltä ja nopeilta" :) Itse väännän jo toista iltaa pientä pussukkaa, kun haluan oppia ompelemaan vetoketjun oikein. Enkä ole vielä edes varma, onnistuuko koko viritys! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllähän niihin useampi tunti lopulta vierähti mutta sillä tavalla ne oli nopeita että sain ne kerralla valmiiksi. :)
   Olen ihan varma että onnistut pussukassa! Kun sen vetskarin kiinnittämisen oppii niin se lähtee siitä sujumaan mutta alku oli mullakin kankeaa ja aina tarvii vieläkin käydä vaiheet läpi kun pussukkaa tekee ettei mene nurinkurin. :)

   Poista
 2. saattaapi olla että kummitytön äiree yrittää sosialisoida tyttärensä tyynyt. :) Niin on hienot!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D Mahtaakohan kummityttö vaan antaa äitin viedä tyynynsä kun tietää jo mihin ne on tulossa :D

   Poista
 3. Ihania! Rimpsutyynyt on niin kauniita! Tykkään tosi paljon tosta harmaa-pinkki -yhdistelmästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos berenike! :) Harmaa ja pinkki sopii kyllä munkin mielestä hyvin yhteen. :)

   Poista