maanantai 20. helmikuuta 2012

Aleena-mekko

Pienimmän kummitytön ristiäisiä vietettiin viikko sitten ja lahjaksi annoin korun lisäksi Aleena-mekon, jonka olen halunnut jo pidemmän aikaa tehdä. Lankana käytin Rico Designin Essentials merino dk lankaa mikä olikin tosi pehmeää ja hyväntuntuista. Lanka ei kylläkään antanut anteeksi epätasaista kädenjälkeä mistä osin syytän käyttämiäni surkeita bambupuikkoja, jotka aivan loppumetreillä vielä katkesivat. Metallisiin puikkoihin vaihdettuani kädenjälki parani ja neulominen oli paljon vaivattomampaa. Vielä olisi kaapissa kahdet samanlaiset puikot mutta luulen että katkon ne ihan tarkoituksella sillä en halua laittaa vahinkoa kiertämään antamalla ne pois. Huonot välineet tappaa hyvän harrastuksen vai miten se meni. Ensi kerralla panostan vähän enemmän enkä yritä päästä halvimmalla.

Jouduin vähän muuttelemaan ohjetta, sillä en löytänyt ohjetta vastaavaa lankaa. Lisäksi pienensin hieman kaula-aukkoa. 

Ihanaa (ja lumista) viikon alkua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kaunis :) Minunkin pitäisi taas tällainen tehdä ja toivoa että tulee jollekulle pieni tyttö :D Minusta näitä on niin kiva tehdä kun ei tarvitse saumoja ommella!
  Mukavaa lumista viikkoa sinulle myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lila! Tuo saumojen puuttuminen on kyllä ehdoton plussa. Aloin heti valmistumisen jälkeen etsiä muitakin saumattomia ohjeita. :D

   Poista