maanantai 2. tammikuuta 2012

Villahousut

Kummitytölle pukki toi villahousut.Kasvunvaraa varmaan riittää ensi vuoden talvellekin sillä sen verran pitkältä ainakin näyttivät.. Lankana käytin Novitan Puroa ja raidoitin housut niin että käytin samaa väriä mutta aloitin eri kohdista. Käyttämäni housujen ohje löytyy täältä.

Huomenna onkin sitten luvassa arvontaa. Muistakaa tulla osallistumaan! :)

8 kommenttia:

 1. Aivan ihanat villahousut! Villahousuja on tylsä kutoa, mutta niistä saa tehtyä tosi kivan näköiset (kuten nuo neulomasi) eikä mikään voita niitä kylmillä keleillä.

  VastaaPoista
 2. Voi juku kun on söpöt villikset! :)

  VastaaPoista
 3. Sanni: Kiitos! :) Lähdin osittain juurikin siksi raidoittamaan villiksiä että neulomiseen saa vaihtelua ja onhan nuo liukuvärjätyistä langoista raidoitetut usein aika kivannäköisiäkin :)

  Nuksu: Kiitokset! :)

  VastaaPoista
 4. Saiskohan kummitytön äiti ja tommoset villikset...? :)

  VastaaPoista
 5. Mama Eekka: Mä voin kyllä harkita jos tulee inspis mut en ainakaan kauheen nopeasti saa tehtyä.. :)

  VastaaPoista
 6. Suloiset housut ja ihanat värit! Minkäväristä puroa käytit? Niitä on kaksi missä on liiloja ja pinkkejä, niin on pakko varmistaa. Aloin nimittäin himoita huivia tuollaisilla raidoilla. Tuollaiset villiksetkin kyllä kelpaisivat...

  VastaaPoista
 7. ihanat villikset;)
  -eitsu-

  VastaaPoista
 8. Inari: Kiitos! :) En nyt enää muista sen Puron nimeä mutta Novitan sivuja vakoilin ja sieltä löysin värin 848. Voin vielä ensi kauppakäynnillä tarkistaa värin varmaksi! :) Noita raitoja oli kyllä hauska ja vähän jännittävääkin tehdä kun aina vähän arvaili mikä väri seuraavaksi tulee. :)

  Eitsu: Kiitokset! :)

  VastaaPoista