lauantai 5. marraskuuta 2011

Raitalapaset

Puikoilta on jonkin verran syntynyt lapasia viime aikoina mutta kuvaamisessa on vain kestänyt. Tein näihin lapasiin peukalokiilan pitkästä aikaa. Jostain syystä olin muistellut että tuon kiilan teko olisi ollut jotenkin  vaivalloista mutta helposti se siinä sivussa syntyi. Taidan jatkossa yrittää tehdä enemmän lapasia peukalokiilalla sillä ne vain istuvat käteen paljon paremmin. 
Tässä kuvassa lapasten värit vastaavat enemmän oikeaa. Käytin näissä Puron Takkatulta ja Juolukkaa ja ne sopivatkin mielestäni aika kivasti yhteen. Takkatulta on vielä kaapissa odottamassakin että tekisin siitä pipon itselleni kunhan joulujutut on saatu valmiiksi.Tein nämä omaan käyttöön, jonka vuoksi uskalsin olla rohkeampi väreissä mitä ehkä olisin jollekin muulle tehdessä. Aika nappiin värien suhteen osuinkin vaikkei lila olekaan ihan niitä lempivärejäni sillä tykkään näistä hirmuisesti. :)

5 kommenttia:

 1. Tosi kivat lapaset! Ihanat värit :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Sopisivat minun kaulahuiviini, kun raidoitus on täsmälleen samanlainen, ja värit myös - vaikka käytinkin Takkatulta ja Luumupuuta. :)

  VastaaPoista
 3. Nuksu: Kiitos! Mäkin tykkään noista väreistä tosi paljon vaikken normaalisti käytäkään kauhean värikkäitä juttuja :)

  Lorainne: Kiitos! Aika hauska että Juolukasta ja Luumupuusta tulee niin samanlaista jälkeä. Mä en aikaisemmin ole ollut mikään hirveä Purofani mutta nyt nämä uusimmat värit on kyllä aika kivoja :)

  VastaaPoista
 4. Peukalokiila on pop! Eikä yhtään hankala tehdä. Ja ne kiilalliset lapaset istuu niiiiiiiin paljon paremmin käteen.

  VastaaPoista
 5. Eekka: Eipä ollut se kiila yhtään hankala. Oikein harmitti että miksen mä ole ennen tätä tajunnut :) Ja istuu käteen ihan mielettömästi paremmin :)

  VastaaPoista