perjantai 6. toukokuuta 2011

Tunnustus

Nyt vähän hävettää... Sain tunnustuksen Handicraft Happens blogin Heidiltä jo aikoja sitten ja vasta nyt vastaan siihen. Kiitos tuhannesti Heidi!


The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka hänen mielestään sen ansaitsevat. Eli: 


1. Milloin aloitit blogisi?

Blogin aloitin tarkalleen 3.1. Sitä ennen olin jo itse asiassa useamman vuoden harkinnut blogin perustamista.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Blogissani esittelen harrastusteni tuotoksia, eli ompeluja, neulontaa, askarteluja ja muita touhuiluja. Aluksi kuvittelin tämän olevan kaikista eniten neulontablogi mihin myöskin blogin nimi  viittaa, mutta yllättäen onkin tullut enemmän ommeltua lähiaikoina.. Voi olla että nimi sitten jossain vaiheessa muuttuu, kunhan keksin sen ensin.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erikoisen verrattuna muihin?

Enpä tiedä eroaako tämä oikein mitenkään muista blogeista. Tykkään tehdä paljon kaikkea erilaista sen sijaan että keskityn yhteen asiaan, siksi myös blogissa on kaikkea ompelusta neulontaan ja näpräilyyn.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Olin ajatellut jo vuosia oman blogin perustamista mutta aina lykännyt ajatusta opiskelujen vuoksi. Koska innostun ja koukutun helposti kaikkeen kivaan ajattelin että blogin perustamisen jälkeen lykkään kouluhommat sikseen ja innostun vain käsitöistä. Ihan totta jos puhutaan niin välillä näin on käynytkin mutta sitten olen vain yrittänyt napata itseäni niskasta kiinni ja jättää kaikennäköiset touhuilut sikseen. Tämän vuoksi blogissa välillä on hiljaisempia ajanjaksoja ja välillä valmista tuntuu syntyvän päivittäin. 
Halusin alkaa pitämään blogia sillä minulla ei ollut paikkaa johon tallentaa tekemiäni juttuja. Kuvia ei tullut otettua "muuten vaan" eikä hyviksi havaitut ohjeet jääneet mihinkään muistiin.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Blogin taustan nyt ainakin, tai lähinnä laittaa siihen jotakin. En vain oikein tiedä vielä mitä haluan. Blogin nimen muuttaminen tulee varmaan myös jossain vaiheessa vastaan.


Sääntöjen mukaan tämä tunnustus tulisi jakaa viidelle bloggaajalle. Ihania blogeja on kuitenkin hirmuiset määrät ja moni onkin jo saanut tämän. En vain osaa päättää joten jääköön nyt tällä kertaa jakamatta…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti