sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Tirppoja ja tähtiä

Tässä viimeinen paita sunnuntailta. Tässä paidassa käytin pääosin eri kangasvärejä mitä aiemmissa ja kangaskin oli aika paljon ohuempaa mitä muissa, minkä vuoksi nuo tirpat aluksi hieman levisivät ennen oikean tekniikan löytämistä.

Tässä paidassa nyt ei ole mitää ihmeellistä paitsi se että tuo tähtitrikoo maksoi kokonaiset 20 senttiä Jättirätin jämäpaloista. Tässä tapauksessa voisi sanoa että itse tehden sai halvempaa.


Siinäpä kaikki viime sunnuntain aikaansaannokseni lukuunottamatta tuota harmaata tähtipaitaa. Oli kyllä superkiva päivä ja varmasti jossain vaiheessa otetaan taas uusiksi. 

Antiikki- ja kädentaito messuilla vierähti tänään koko päivä ja mielestäni ne tänä vuonna olivat kokonaisuudessa paremmat mitä aiempina vuosina. Ostokset jäivät varsin pieneksi tulevan Lontoon matkan vuoksi vaikka alunperin minulla olikin suuret törsäys-suunnitelmat. Mukaan lähti kuitenkin muutama kuviopaperiarkki, vuoden 1945 virkkaus- ja neuletyöt -lehti, muutama pikkulusikka sekä leimasin. Pari juttua jäi mieleen kummittelemaan mutta tuleehan noita vastaan myöhemminkin. 

Hauskaa viikon alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti