keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Korvaläppäpipot


Vihdoin valmis! 

Miehellä oli aika tarkat visiot siitä minkälainen piposta pitäisi tulla.  Kavennusten teko kesti, sillä en meinannut uskaltaa niitä epäonnistumisen pelossa aloittaa. Pipoa soviteltiinkin ahkeraan etten olisi joutunut purkuhommniin, sillä se olisi ehkä ollut jo liikaa. Teenhän tämän jo toisen kerran ensimmäisen osoittauduttua liian pieneksi. 
Koska en harrasta valmiiden töiden purkamista (mikäli kyse ei ole totaalisesta epäonnistumisesta joiden purkamiseen käytetään saksia), on näitä kaksi samanlaista. Vaikka aluksi vähän uhkailinkin, ei meitä kuitenkaan tulla näkemään samanlaisissa pipoissa. Pienemmän kokoinen saa jäädä odottamaan uutta kotiaan valmiiden töiden laatikkoon. 

Liiallinen itsekritiikki on välillä pahasta. Omassa käytössä pienet virheet ei niinkään haittaa mutta toiselle tehdessä kaiken pitää olla täydellistä, erityisesti jos sitä on vielä erikseen pyydetty. Onneksi kaikki on nyt kirjoitettu ylös niin voin ensi kerralla korjata nekin asiat mitkä jäivät pipossa tökkimään. Minua ne kuitenkin vain haittaavat, mies on ihan tyytyväinen pipoonsa. 

Malli on siis oma, kirjoneule miehen suunnittelema ja lankana käytin Novitan Isoveljeä. Pipoissa on vuori, jonka muuten tein ensimmäisen kerran.

1 kommentti:

  1. Ei sulla ois minkäänlaista ohjetta tähän, sain samanlaisen tilaukseen ja oon pulassa?:D

    VastaaPoista